Цимес

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

цимес (3)

морква – 500 г

картопля – 300 г

чорнослив (без кісточок) – 200 г

родзинки – 100 г

олія – 60 мл

цукор – 50 г

сіль – 4 г

кориця мелена – 8 г

вода – 550 мл 

Моркву почистіть і поріжте брусочками. Викладіть її в киплячу воду, додайте олію, посоліть і відваріть до напівготовності.

Почищену картоплю наріжте кубиками і викладіть до моркви. Також додайте  150 мл окропу. Протушкуйте 5 хвилин.

Потім додайте родзинки, чорнослив, цукор і корицю. Перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте цимес до готовності впродовж 15 хвилин.

Video: Как приготовить цимес?

Смотрите рецепт морковного цимеса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)