Цимес


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

цимес (3)

морква – 500 г

картопля – 300 г

чорнослив (без кісточок) – 200 г

родзинки – 100 г

олія – 60 мл

цукор – 50 г

сіль – 4 г

кориця мелена – 8 г

вода – 550 мл 

Моркву почистіть і поріжте брусочками. Викладіть її в киплячу воду, додайте олію, посоліть і відваріть до напівготовності.

Почищену картоплю наріжте кубиками і викладіть до моркви. Також додайте  150 мл окропу. Протушкуйте 5 хвилин.

Потім додайте родзинки, чорнослив, цукор і корицю. Перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте цимес до готовності впродовж 15 хвилин.

Video: Как приготовить цимес?

Смотрите рецепт морковного цимеса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею