Цимес

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

цимес (3)

морква – 500 г

картопля – 300 г

чорнослив (без кісточок) – 200 г

родзинки – 100 г

олія – 60 мл

цукор – 50 г

сіль – 4 г

кориця мелена – 8 г

вода – 550 мл 

Моркву почистіть і поріжте брусочками. Викладіть її в киплячу воду, додайте олію, посоліть і відваріть до напівготовності.

Почищену картоплю наріжте кубиками і викладіть до моркви. Також додайте  150 мл окропу. Протушкуйте 5 хвилин.

Потім додайте родзинки, чорнослив, цукор і корицю. Перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте цимес до готовності впродовж 15 хвилин.

Video: Как приготовить цимес?

Смотрите рецепт морковного цимеса на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо