Цукерки з гречки від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

58047_0 

гречана крупа – 50 г

білий шоколад – 150 г

вершкове масло – 20 г

вершки (30%) – 50 мл

цукор – 25 г

сіль – 3 г

Гречку промийте, відваріть у воді з сіллю та цукром впродовж 10 хвилин. Потім викладіть на деко та підсушіть у духовці за температури 50 °C впродовж 40 хвилин. Після цього обсмажте її на вершковому маслі 2 хвилини.

Розтопіть на паровій бані білий шоколад.  Додайте вершки. Охолоджену підсмажену гречку з‘єднайте із шоколадом. Ретельно перемішайте.

Викладіть шоколадно-гречану масу у форми для цукерок. Поставте цукерки у холодильник на 2 години.

Video: Как сделать конфеты из гречки?

Смотрите рецепт необычных сладостей из гречки от кондитера Лизы Глинской на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти