Відбивні з курячих сердець

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

відбивні з курячих сердець

курячі  сердечка  – 500 г

яйця – 2 шт.

борошно – 100 г

сухарі панірувальні – 100 г

часник – 2 зубчики

перець чорний – 6 г

сіль – 10 г

олія – 60 мл

Почистіть, розріжте  та відбийте курячі сердечка. Додайте часник, сіль та перець, ретельно перемішайте. Збийте яйця з сіллю.  Обкачайте сердечка у борошні, яйцях і панірувальних сухарях та обсмажте на пательні.

 

Video: Как приготовить отбивные из куриных сердечек?

Смотрите рецепт отбивных из куриных сердечек на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо