Овсяная соломка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

вівсяна-соломка

овсяные хлопья («геркулес») – 200 г

мука – 160 г

сливочное масло – 200 г

молоко (3,2%) – 125 мл

соль – 10 г

соль крупная– 10 г

черный молотый перец – 6 г

паприка – 4 г

кунжут – 14 г

для соуса:

йогурт – 200 мл

мята – 5 веточек

красный лук – 1 шт.

горчица – 5 г

соль – 2 г

черный молотый перец – 3 г

паприка – 2 г

Смешайте овсяные хлопья, муку, соль, черный молотый перец и паприку. Добавьте мягкое сливочное масло и молоко, замесите тесто.

Раскатайте его в прямоугольный пласт. Переложите на противень. Нарежьте на полоски, посыпьте их крупной солью и кунжутом. Выпекайте соломку 25 мин. в разогретой до 180°C духовке.

Для соуса – к измельченному луку и мяте добавьте йогурт, горчицу, соль, черный молотый перец, паприку. Перемешайте.

Video: Как приготовить овсяную соломку?

Отличное блюдо на закуску - полезная овсяная соломка. Смотрите рецепт на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки