Вівсяні оладки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці (геркулес) – 150 г;
  • Кефір (3,2%) – 250 мл ;
  • Цукор – 75 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сода – 12 г;
  • Ванільний цукор – 8 г;
  • Сіль – 2 г;
  • Соняшникова олія – ​​60 мл;
  • Цукрова пудра – 25 г

Покроковий рецепт приготування

  1. Вівсяні пластівці подрібніть в борошно.
  2. Яйце збийте з цукром, сіллю і ванільним цукром, влийте до вівсяного борошна.
  3. Перемішайте і додайте рослинне масло, теплий кефір і соду.
  4. Залиште тісто настоятися на 10 хвилин.
  5. Обсмажуйте оладки на розігрітій з маслом чи олією пательні по 2 хвилини з кожного боку.
  6. Викладіть на паперові рушники.
  7. Готові оладки посипте цукровою пудрою.

Читайте також: Сирники від Алли Ковальчук

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак