Вівсяні оладки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці (геркулес) – 150 г;
  • Кефір (3,2%) – 250 мл ;
  • Цукор – 75 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сода – 12 г;
  • Ванільний цукор – 8 г;
  • Сіль – 2 г;
  • Соняшникова олія – ​​60 мл;
  • Цукрова пудра – 25 г

Покроковий рецепт приготування

  1. Вівсяні пластівці подрібніть в борошно.
  2. Яйце збийте з цукром, сіллю і ванільним цукром, влийте до вівсяного борошна.
  3. Перемішайте і додайте рослинне масло, теплий кефір і соду.
  4. Залиште тісто настоятися на 10 хвилин.
  5. Обсмажуйте оладки на розігрітій з маслом чи олією пательні по 2 хвилини з кожного боку.
  6. Викладіть на паперові рушники.
  7. Готові оладки посипте цукровою пудрою.

Читайте також: Сирники від Алли Ковальчук



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити