Вівсяні оладки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці (геркулес) – 150 г;
  • Кефір (3,2%) – 250 мл ;
  • Цукор – 75 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сода – 12 г;
  • Ванільний цукор – 8 г;
  • Сіль – 2 г;
  • Соняшникова олія – ​​60 мл;
  • Цукрова пудра – 25 г

Покроковий рецепт приготування

  1. Вівсяні пластівці подрібніть в борошно.
  2. Яйце збийте з цукром, сіллю і ванільним цукром, влийте до вівсяного борошна.
  3. Перемішайте і додайте рослинне масло, теплий кефір і соду.
  4. Залиште тісто настоятися на 10 хвилин.
  5. Обсмажуйте оладки на розігрітій з маслом чи олією пательні по 2 хвилини з кожного боку.
  6. Викладіть на паперові рушники.
  7. Готові оладки посипте цукровою пудрою.

Читайте також: Сирники від Алли Ковальчук

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму