Яблучні скибочки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

kalinin

куряче філе – 500 г (2 шт.)

цибуля – 1 шт.

яблуко – 1 шт.

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

паприка – 3 г

гвоздика – 5 г (15 шт.)

томатна паста – 25 г

масло – 160 г

яйця – 2 шт.

розпушувач – 5 г

борошно – 160 г

барбарис – 50 г (30 шт.) 

Подрібнені в блендері куряче філе, цибулю та яблуко. Перемішайте, посоліть і поперчіть.

Для тіста – додайте томатну пасту до суміші масла та яєць. Додавайте частинами суміш борошна, розпушувача й солі. Замісіть тісто.

Розкачайте тісто на пергаменті, присипаному борошном, на прямокутний пласт товщиною 5 мм. Уздовж тіста викладіть фарш рівномірним шаром.

Підніміть довгі краї пергаменту, покладіть тісто на начинку і з’єднайте краї тіста, добре притискаючи їх один до одного.

Присипте рулет з усіх боків паприкою і трохи покачайте по столу. Поставте в морозилку на 30 хв. Наріжте рулет кільцями товщиною 2 см. Викладіть кільця на деко, застелене пергаментом.

Кожен кружечок притисніть пальцем, надаючи йому форму яблучка. У цю виїмку вставте по одній гвоздиці. Покладіть у центр кожного «яблучка» по 2 ягоди сушеного барбарису. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 20 хв.

Video: Рецпт закуски "Яблочные ломтики" из курицы

Смотрите рецепт отличной куриной закуски от Сергея Калинина на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити