Яблучний сидр

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

130907154434-130918093152-p-O-dushistij-jablochnij-sidr

яблука – 3 кг

цукор – 450 г

родзинки – 75 г

Яблука зі шкіркою і кісточками перекрутіть через м’ясорубку, засипте цукром і додайте родзинки. Перекладіть яблучну масу у трилітрову банку, накрийте марлею і залиште бродити на 4 дні у темному місці за температури 25°C.

Потім процідіть масу через марлю. Перелийте сік в чисту суху банку. Одягніть на горлечко гумову рукавичку і залиште настоюватися в темному теплому місці на 30 днів. Відстояний сидр процідіть і розлийте по пляшках.

Video: Как приготовить яблочный сидр?

Яблочный сидр легко можно приготовить в домашних условиях - смотрите рецепт на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша