Яблучний сидр


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

130907154434-130918093152-p-O-dushistij-jablochnij-sidr

яблука – 3 кг

цукор – 450 г

родзинки – 75 г

Яблука зі шкіркою і кісточками перекрутіть через м’ясорубку, засипте цукром і додайте родзинки. Перекладіть яблучну масу у трилітрову банку, накрийте марлею і залиште бродити на 4 дні у темному місці за температури 25°C.

Потім процідіть масу через марлю. Перелийте сік в чисту суху банку. Одягніть на горлечко гумову рукавичку і залиште настоюватися в темному теплому місці на 30 днів. Відстояний сидр процідіть і розлийте по пляшках.

Video: Как приготовить яблочный сидр?

Яблочный сидр легко можно приготовить в домашних условиях - смотрите рецепт на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити