Яблука з лимонним мусом 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

yabloki-s-limonnym-musom_mg_3732 (1)

яблука – 3 шт.

цукор – 120 г

лимони – 2 шт.

яйця – 4 шт.

желатин – 15 г

м’ята – 1 гілочка

Вичавте з лимонів сік, додайте воду, цукор та лимонну цедру, закип‘ятіть.

Очищені від серцевини яблука наріжте кільцями. Викладіть їх у лимонний сироп, проваріть 2 хвилини, потім викладіть на тарілку.

Із сиропу дістаньте цедру, злегка остудіть і додайте набряклий у воді желатин. Збийте білки, введіть у них тонкою цівкою сироп з желатином. Продовжуйте збивати до стійкої пишної маси.

Витисніть лимонний мус на кільця яблук у такому порядку, щоб яблука знову набули початкової форми. Охолодіть їх впродовж 30 хвилин, прикрасьте м’ятою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити