Яйця по-шотландськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

яйця – 9 шт.

яловичина (лопатка) – 300 г

свинина (лопатка) – 300 г

панірувальні сухарі – 250 г

борошно – 100 г

паприка – 2 г

мелений мускатний горіх – 2 г

олія – 500 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

соус «бер блан»:

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 100 г

біле сухе вино – 125 мл

базилік сухий – 2 г

сіль – 5 г 

Приготуйте фарш: пропустіть через м‘ясорубку шматочки яловичини та свинини, додайте яйце, паприку, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Добре перемішайте.

Відваріть 8 яєць так, щоб жовток залишався рідким, почистіть. Обкачайте кожне яйце у борошні, потім обліпіть фаршем та обкачайте у сухарях. Обсмажте яйця порціями у розігрітій олії по 3 хв. Потім відправте на 5 хв. у духовку, розігріту до 180°C.

Для соусу – проваріть вино з подрібненою цибулею, доки об‘єм рідини не зменшиться вдвічі. Додайте вершкове масло та зачекайте, доки воно розтане. Посоліть, поперчіть та перебийте занурювальним подрібнювачем до однорідності. Подавайте яйця разом з соусом.

Video: Как приготовить яйца по-шотландски?

Смотрите рецепт яиц по-шотландски на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)