Яйця по-шотландськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

яйця – 9 шт.

яловичина (лопатка) – 300 г

свинина (лопатка) – 300 г

панірувальні сухарі – 250 г

борошно – 100 г

паприка – 2 г

мелений мускатний горіх – 2 г

олія – 500 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

соус «бер блан»:

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 100 г

біле сухе вино – 125 мл

базилік сухий – 2 г

сіль – 5 г 

Приготуйте фарш: пропустіть через м‘ясорубку шматочки яловичини та свинини, додайте яйце, паприку, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Добре перемішайте.

Відваріть 8 яєць так, щоб жовток залишався рідким, почистіть. Обкачайте кожне яйце у борошні, потім обліпіть фаршем та обкачайте у сухарях. Обсмажте яйця порціями у розігрітій олії по 3 хв. Потім відправте на 5 хв. у духовку, розігріту до 180°C.

Для соусу – проваріть вино з подрібненою цибулею, доки об‘єм рідини не зменшиться вдвічі. Додайте вершкове масло та зачекайте, доки воно розтане. Посоліть, поперчіть та перебийте занурювальним подрібнювачем до однорідності. Подавайте яйця разом з соусом.

Video: Как приготовить яйца по-шотландски?

Смотрите рецепт яиц по-шотландски на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму