Яйця по-шотландськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

яйця – 9 шт.

яловичина (лопатка) – 300 г

свинина (лопатка) – 300 г

панірувальні сухарі – 250 г

борошно – 100 г

паприка – 2 г

мелений мускатний горіх – 2 г

олія – 500 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

соус «бер блан»:

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 100 г

біле сухе вино – 125 мл

базилік сухий – 2 г

сіль – 5 г 

Приготуйте фарш: пропустіть через м‘ясорубку шматочки яловичини та свинини, додайте яйце, паприку, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Добре перемішайте.

Відваріть 8 яєць так, щоб жовток залишався рідким, почистіть. Обкачайте кожне яйце у борошні, потім обліпіть фаршем та обкачайте у сухарях. Обсмажте яйця порціями у розігрітій олії по 3 хв. Потім відправте на 5 хв. у духовку, розігріту до 180°C.

Для соусу – проваріть вино з подрібненою цибулею, доки об‘єм рідини не зменшиться вдвічі. Додайте вершкове масло та зачекайте, доки воно розтане. Посоліть, поперчіть та перебийте занурювальним подрібнювачем до однорідності. Подавайте яйця разом з соусом.

Video: Как приготовить яйца по-шотландски?

Смотрите рецепт яиц по-шотландски на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити