Закуска «очерет»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

5785d5228483a

куряче філе – 500 г (2 шт.)

твердий сир –  100 г

зелена цибуля – 11 пер

кріп – 4 гілочки

яйця – 4 шт.

сіль – 5 г

чорний мелений перець –  1 г

панірувальні сухарі – 200 г 

олія – 20 мл

солодка соломка – 8 шт.

З грудок видаліть мале філе, наріжте їх на однакові шматки. Накрийте плівкою і відбийте. Посоліть та поперчіть.

Приготуйте начинку: натріть сир, додайте подрібнений кріп та зелену цибулю, влийте збите яйце. Перемішайте.

На кожну відбивну покладіть 1 ст. л. начинки, згорніть рулетки. Занурте їх у збиті яйця, потім обкачайте у сухарях. Повторіть цей процес ще раз.

Запечіть рулетики в духовці за температури 180°C впродовж 25 хвилин. Остудіть та наштрикніть на соломку. Прикрасьте зеленою цибулею.

Video: Как приготовить закуску «Камыши» из курицы?

Смотрите рецепт эффектной закуски от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму