Запечені свинячі щоки від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рум’яні, соковиті, запашні свинячі щічки з пікантною легкою гостринкою, запечені на м’якій, ароматній подушці із овочів – рецепт цієї смакоти Ігор Місевич привіз із Польщі, де запечені свинячі щоки вважаються справжнім делікатесом.

Інгредієнти:

свинячі щоки – 1 кг

часник – 2 зубчики

картопля – 3 шт.

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

болгарський перець – 1 шт.

перець чилі – ¼ шт.

броколі – 250 г

кріп – 3 гілочки

олія – 20 мл

борошно – 40 г

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 5 г

мускатний горіх – 3 г

коріандр – 3 г

сухий базилік – 3 г

лимон – 1 шт.

549610_900

Приготування:

З промитих свинячих щік зріжте шкірку і верхній шар сала. Щоки наріжте шматочками.

Обваляйте кожен шматочок щік у суміші солі, перцю, мускатного горіха, коріандру і борошна. Обсмажте їх на розпеченій сковороді з олією впродовж 4 хвилин.

Полийте обсмажені щічки сумішшю води, дрібно нарізаного кропу, розчавленого часнику й сухого базиліку.

Змішайте розморожену броколі, нарізану цибулю, моркву, болгарський перець, перець чилі та картоплю. Посоліть овочі.

Викладіть всі овочі рівним шаром на деко з фольгою. Зверху на овочі викладіть шматочки щік і накрийте фольгою.

Запікайте в духовці за температури 180°C упродовж 1 години. Зніміть фольгу і запікайте ще впродовж 30 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити