Запечений хек у горщиках

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

хек в горшику

філе хека – 450 г

рис (довгозернистий) – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

сметана (20%) – 100 мл

морква – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

вершкове масло – 60 г

олія – 80 мл

імбир сухий – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 6 г

вода – 500 мл

Рис залийте водою, посоліть, поперчіть та залиште набрякати на 10 хв. У глиняні горщики покладіть вершкове масло, шматочки обсмаженого філе хека, підсмажені цибулю з морквою, присипте меленим імбиром. Далі викладіть рис.

Рідину зі спеціями, що залишилася після рису, змішайте з сумішшю сметани і води та розподіліть по горщиках. Накрийте їх кришечками та відправте у розігріту до 200°C духовку на 30 хв. За 5 хв. до готовності присипте натертим сиром.

Video: Как запечь хек в горшочках?

Смотрите рецепт вкуснейшего запеченного хека на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму