Запечений хек у горщиках

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

хек в горшику

філе хека – 450 г

рис (довгозернистий) – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

сметана (20%) – 100 мл

морква – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

вершкове масло – 60 г

олія – 80 мл

імбир сухий – 3 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 6 г

вода – 500 мл

Рис залийте водою, посоліть, поперчіть та залиште набрякати на 10 хв. У глиняні горщики покладіть вершкове масло, шматочки обсмаженого філе хека, підсмажені цибулю з морквою, присипте меленим імбиром. Далі викладіть рис.

Рідину зі спеціями, що залишилася після рису, змішайте з сумішшю сметани і води та розподіліть по горщиках. Накрийте їх кришечками та відправте у розігріту до 200°C духовку на 30 хв. За 5 хв. до готовності присипте натертим сиром.

Video: Как запечь хек в горшочках?

Смотрите рецепт вкуснейшего запеченного хека на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки