Вінченцо Барба навчить Дмитра Карпачова готувати овочі на грилі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Втомились, що м‘ясо на грилі щоразу виходить сухим? Риба прилипає до решітки, а замість золотистої скоринки – на ній тільки неапетитні чорні смужки? Час покласти цьому край! Розпалюйте багаття! Чарівна Надія Матвєєва та неперевершений майстер середземноморської та європейської кухонь Вінченцо Барба приготували неймовірне меню.

Ваші улюблені курячі шашлички на шпажках з помідорами! До них – така популярна печена картопля у фользі. Більше того! На Вас чекає авторська страва від італійського шеф-кухаря.

Найвідоміший психолог-телеведучий України Дмитро Карпачов – зірка цілої низки телепроектів, направлених на важливе й безцінне – на об‘єднання сім‘ї! Тисячі людей з нетерпінням чекають його висновків щодо найрізноманітніших життєвих ситуацій! Сотні українських родин вдячні йому за слушні поради, що врятували стосунки від краху! Та виявляється, Дмитро – хоч і дуже ретельно та виважено допомагає іншим уникати помилок – сам від них не застрахований! Нещодавно він приготував для власного сина страву, яка могла б завдати шкоди дитині! І сьогодні у «Все буде смачно!» – Дмитро виправлятиме  ситуацію!

«Незважаючи на те, що я – досить зайнята людина, ми з сім’єю намагаємося якомога більше часу проводити за містом: дихаємо свіжим повітрям, активно відпочиваємо, спілкуємося, готуємо корисну їжу… У нас є заміський будинок, і поруч – чудові сусіди! Вони розводять курей, і я завжди купую у них свіже куряче м’ясо для готування. Ми з дружиною дуже ретельно стежимо за тим, щоб наш маленький син Святогор – йому 4 рочки – їв все тільки найсвіжіше і корисне. Але ось захотілося нам різноманітності: курячий бульйон – варили, котлетки – робили, просто в духовці куряче м’ясо – запікали… І ось зовсім недавно, тільки стало тепліше – мені захотілося приготувати якусь смакоту прямо на свіжому повітрі! І я вирішив спробувати запекти курку з овочами на шпажках на решітці! Вперше в житті! Позичили знову-таки у сусідів невеликий мангал. Мені здалося, що це легко і просто, дитині сподобається. Але результат був не дуже приємним: м’ясо чомусь приліпилося до решітки – не відірвати! Стало чорніти і спливати соком! Дерев’яні шпажки почали тліти! Овочі скукожились і обвуглились».

Як безпомилково визначити температуру жару над решіткою, щоб правильно готувати на ній страви? Що зробити, аби надати м‘ясу на грилі рум‘яної скоринки та зберегти при цьому його соковитість? Та як запікати рибу, аби вона залишалась цілою та ароматною?

Разом з Дмитром Карпачовим та Вінченцо Барба ви навчитеся готувати дійсно смачні та корисні овочі на грилі!

Не пропустіть вже завтра, 11 травня, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити