Вінченцо Барба навчить Костянтина Євтушенка готувати еклери

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

8 березня кожна жінка відчуває себе королевою. Значить, і ласощі в цей день повинні бути розкішними . Наприклад, еклери – тістечка королів і королі тістечок. Раніше кондитери проходили три ступені навчання, змагаючись у майстерності випікання цього десерту. Але вже в цю суботу (8 березня) о 9 ранку італійський кухар Вінченцо Барба всього за годину навчить усіх глядачів програми «Все буде смачно!» На СТБ готувати чудові еклери!

Цього разу учнем Вінченцо Барби стане новий герой романтичного реаліті-шоу «Холостяк» Костянтин Євтушенко. Бізнесмен загорівся бажанням випікати еклери після 23 лютого, коли племінниці приготували йому торт «Наполеон». Здивувавшись улюбленому десерту, Костянтин пообіцяв дівчаткам, що до 8 березня зробить хід у відповідь і подарує їм еклери власного виробництва.

«Я розпитав маму, порився в Інтернеті, знайшов цікавий рецепт і вирішив потренуватися, – розповідає Костянтин Євтушенко. – Але нічого не вийшло. Результат складно було назвати еклерами. У мене вийшли просто коржики. Тісто вийшло неоднорідним, дуже рідким – еклери не допеклись, швидко опало і відсиріли всередині. А знизу тістечка підгоріло. Шоколадна глазур вийшла нерівною. Але свято вже не за горами, і мені потрібно виконати свою обіцянку – порадувати дівчаток. Я вирішив, що тільки в шоу «Все буде смачно!» мені зможуть допомогти і прийшов. Я не можу розчарувати своїх племінниць!»

Константин «хвастается» неудавшимся блюдом

Костянтин «хвалиться» невдалою стравою

Отже, коли потрібно додавати борошно в заварне тісто, щоб воно піднялося під час випікання? Як додавати яйця в заварне тісто ? Як зрозуміти, що тісто заварилося в каструлі? Що потрібно зробити з готовими еклерами, щоб після випікання вони не опали?

Відповіді на всі ці питання чекають вас у суботу (8 березня) о 9 ранку у новому випуску проекту «Все буде смачно» на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви