Вінченцо Барба навчить Костянтина Євтушенка готувати еклери

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

8 березня кожна жінка відчуває себе королевою. Значить, і ласощі в цей день повинні бути розкішними . Наприклад, еклери – тістечка королів і королі тістечок. Раніше кондитери проходили три ступені навчання, змагаючись у майстерності випікання цього десерту. Але вже в цю суботу (8 березня) о 9 ранку італійський кухар Вінченцо Барба всього за годину навчить усіх глядачів програми «Все буде смачно!» На СТБ готувати чудові еклери!

Цього разу учнем Вінченцо Барби стане новий герой романтичного реаліті-шоу «Холостяк» Костянтин Євтушенко. Бізнесмен загорівся бажанням випікати еклери після 23 лютого, коли племінниці приготували йому торт «Наполеон». Здивувавшись улюбленому десерту, Костянтин пообіцяв дівчаткам, що до 8 березня зробить хід у відповідь і подарує їм еклери власного виробництва.

«Я розпитав маму, порився в Інтернеті, знайшов цікавий рецепт і вирішив потренуватися, – розповідає Костянтин Євтушенко. – Але нічого не вийшло. Результат складно було назвати еклерами. У мене вийшли просто коржики. Тісто вийшло неоднорідним, дуже рідким – еклери не допеклись, швидко опало і відсиріли всередині. А знизу тістечка підгоріло. Шоколадна глазур вийшла нерівною. Але свято вже не за горами, і мені потрібно виконати свою обіцянку – порадувати дівчаток. Я вирішив, що тільки в шоу «Все буде смачно!» мені зможуть допомогти і прийшов. Я не можу розчарувати своїх племінниць!»

Константин «хвастается» неудавшимся блюдом

Костянтин «хвалиться» невдалою стравою

Отже, коли потрібно додавати борошно в заварне тісто, щоб воно піднялося під час випікання? Як додавати яйця в заварне тісто ? Як зрозуміти, що тісто заварилося в каструлі? Що потрібно зробити з готовими еклерами, щоб після випікання вони не опали?

Відповіді на всі ці питання чекають вас у суботу (8 березня) о 9 ранку у новому випуску проекту «Все буде смачно» на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму