Вінченцо Барба навчить Тамару Яценко готувати італійську лазанью


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Лазанья – це ніжна, тануча в роті начинка, пікантне поєднання м’якого і твердого сирів, чудове тонке тісто! Незважаючи на те, що в Україні ця страва з’явилася не так давно, за своєю популярністю вона вже не поступається всім відомій піці. І з ресторанних меню лазанья давно перебралася на наші з вами обідні столи. Щоправда, виходить вона далеко не завжди вдало. Найчастіше це більше схоже розмазані по тарілці макарони по- флотськи, ніж на вишукану італійську страву. Але завтра, 19 січня, о 9:00 майстер-клас з приготування справжньої італійської лазаньї для вас проведе людина, яка точно знає, як приготувати цю страву ідеально. Дивовижний і неповторний шеф-кухар з Італії Вінченцо Барба переконає вас: зробити італійську лазанью на українській кухні – легко і просто!

Тільки сьогодні на нашій кухні – велике італійське свято! Неповторна Надія Матвєєва з одним із кращих кухарів Італії Вінченцо Барба розкажуть вам всі тонкощі приготування ніжної, з пікантним соусом з фаршу і томатів класичної італійської лазаньї.

Винченцо Барба

Разом з вами секрети приготування справжньої лазаньї буде дізнаватися відома актриса Тамара Яценко. Але рідні знають Тамару не тільки як видатну артистку, але і як прекрасну господиню! Тамара ідеально готує смажених перепелів і український борщ. Проте спроба приготувати страву родом з іншої країни – класичну італійську лазанью – закінчилася для актриси гучним провалом! Страва розвалилася, ще й підгоріла. Але не в характері Тамари опускати руки! Тому сьогодні вона – на кухні «Все буде смачно».

«Спроба здивувати подругу і її чоловіка-італійця приголомшливою лазаньєю не увінчалася успіхом, – зітхає Тамара. – Навіть згадувати соромно. Вийшла якась кулебяка. Тому я і прийшла до вас».

Як легко і без всяких труднощів розкачати тонке тісто для лазаньї і при цьому не розірвати його?
У якій послідовності викласти інгредієнти для лазаньї, щоб вона не перетворилася у вас на тарілці на безформну купу тіста з фаршем?
І що зробити з сиром, щоб він тягнувся апетитними ниточками і не пригорав при випіканні?

Дізнаєтеся вже завтра, 19 січня, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити