Вінченцо Барба навчить Тамару Яценко готувати італійську лазанью

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Video:

Лазанья – це ніжна, тануча в роті начинка, пікантне поєднання м’якого і твердого сирів, чудове тонке тісто! Незважаючи на те, що в Україні ця страва з’явилася не так давно, за своєю популярністю вона вже не поступається всім відомій піці. І з ресторанних меню лазанья давно перебралася на наші з вами обідні столи. Щоправда, виходить вона далеко не завжди вдало. Найчастіше це більше схоже розмазані по тарілці макарони по- флотськи, ніж на вишукану італійську страву. Але завтра, 19 січня, о 9:00 майстер-клас з приготування справжньої італійської лазаньї для вас проведе людина, яка точно знає, як приготувати цю страву ідеально. Дивовижний і неповторний шеф-кухар з Італії Вінченцо Барба переконає вас: зробити італійську лазанью на українській кухні – легко і просто!

Тільки сьогодні на нашій кухні – велике італійське свято! Неповторна Надія Матвєєва з одним із кращих кухарів Італії Вінченцо Барба розкажуть вам всі тонкощі приготування ніжної, з пікантним соусом з фаршу і томатів класичної італійської лазаньї.

Винченцо Барба

Разом з вами секрети приготування справжньої лазаньї буде дізнаватися відома актриса Тамара Яценко. Але рідні знають Тамару не тільки як видатну артистку, але і як прекрасну господиню! Тамара ідеально готує смажених перепелів і український борщ. Проте спроба приготувати страву родом з іншої країни – класичну італійську лазанью – закінчилася для актриси гучним провалом! Страва розвалилася, ще й підгоріла. Але не в характері Тамари опускати руки! Тому сьогодні вона – на кухні «Все буде смачно».

«Спроба здивувати подругу і її чоловіка-італійця приголомшливою лазаньєю не увінчалася успіхом, – зітхає Тамара. – Навіть згадувати соромно. Вийшла якась кулебяка. Тому я і прийшла до вас».

Як легко і без всяких труднощів розкачати тонке тісто для лазаньї і при цьому не розірвати його?
У якій послідовності викласти інгредієнти для лазаньї, щоб вона не перетворилася у вас на тарілці на безформну купу тіста з фаршем?
І що зробити з сиром, щоб він тягнувся апетитними ниточками і не пригорав при випіканні?

Дізнаєтеся вже завтра, 19 січня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром