Вінченцо Барба навчить Тетяну Стребкову готувати тірамісу


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Тірамісу! Хто не пробував цю ніжну та вишукану  страва хоч раз – не знає, що таке справжній десерт! Саме так вважає відомий італійський шеф-кухар зі світовим досвідом Вінченцо Барба. Він має намір довести: вже завтра на своїй власній кухні з найпростіших продуктів Ви приготуєте справжній класичний італійський Тірамісу!

А разом з глядачами вчитися готувати цю страву буде яскрава зірка перших сезонів шоу «Холостяк» і «МастерШеф» – Тетяна Стребкова! Чарівна блондинка з загадковою душею зачарувала українців своєю любов’ю до тенісу.

Своєю безпосередністю і вмінням готувати блондинка підкорила не лише глядачів «МастерШеф», а й харизматичного суддю шоу – Ектора Хіменес-Браво!
Сьогодні серце дівчини заполонили найніжніші почуття! Тому Тетяна мріє якомога швидше подати на стіл ідеальний Тірамісу!

«На 8-е березня з коханим ми їздили до  Італії, -згадує Таня. – В одному з ресторанів Риму ми вирішили спробувати тірамісу. В Україні кілька разів пробували, вирішили порівняти. Замовили в Італії, і те, що нам принесли, було божественно! Ми навіть «підсіли» на цей десерт! Кожен вечір ми влаштовували романтичні вечері зі свічками і тірамісу в різних ресторанах міста! Коли ми повернулися в Україну, часто згадували цей десерт. І я вирішила, що обов’язково приготую для коханої тірамісу, як в Італії, на річницю нашого знайомства. Але поки що… виходить якийсь жах».

Вже завтра разом з Вінченцо Барба Ви приготуєте класичний кавовий десерт Тірамісу так, як це роблять в Італії! А також кулінар навчить кожного готувати традиційне печиво Савоярді і вершковий сир Маскарпоне своїми руками, і відкриє свій фірмовий секрет: як приготувати Тірамісу менше, ніж за 10 хвилин!

Не пропустіть вже завтра, 5 квітня, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити