Вінченцо Барба навчить В’ячеслава Узєлкова готувати пасту «Карбонара»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для звичайних людей це – одна з найпопулярніших і смачних страв італійської кухні. А для справжніх кухарів – це ще й можливість приготувати сотні різних і не схожих один на одного кулінарних шедеврів! У чому їх секрет і як перетворити одну страву відразу в кілька частувань для рідних і близьких, глядачам завтра розповість наш неймовірний експерт Вінченцо Барба! Більше того, він доведе: для того, щоб спробувати справжню пасту «Карбонара», не потрібно їхати до Італії або витрачати гроші на дорогі ресторани! Адже з його унікальними порадами будь-хто зможе приготувати цю страву ідеально прямо у себе на кухні!

Ваша паста розварюється, злипається і перетворюється в один сірий шматок тіста? Страва виходить дуже сухою, а соус збирається грудочками і віддає кислим запахом? Готуйте качалки і сковорідки! Тільки завтра неперевершений італійський шеф-кухар зі світовим ім’ям Вінченцо Барба і чарівна ведуча Надія Матвєєва відкриють унікальні таємниці приготування справжньої італійської пасти, а також – одного з найпопулярніших соусів з вершками і беконом – «Карбонара»!

Разом з вами опановувати всі таємниці приготування цих страв буде український боксер-професіонал – В’ячеслав Узелков. Одного разу, відвідавши Італію, він зрозумів, що улюблена паста «Карбонара», яку він просто обожнює і завжди замовляє в ресторанах в Україні, не зрівняється зі справжньою італійською. Повернувшись додому, його головною метою стало бажання приготувати саме таку пасту.

«Я вирішив знайти рецепт на італійському сайті, думав так достовірніше, але й там є блогери-аматори, – згадує боксер. – Мабуть, через це моя паста і вийшла жахливою. Макаронини рвалися у мене на шматочки. Ні однієї довгої у мене не вийшло зробити. Все розсипалося, подумав, що явно тісто перестояло. Але ж шкода викидати продукт, нехай краще маленькі будуть шматочки, але спробувати-то потрібно. Закинув все в каструлю і тим часом зайнявся беконом, посмажив його гарненько, вилив до нього вершки, спеції всілякі. Помішав, соус готовий. Але варто було мені зазирнути в каструлю, я жахнувся. Вода каламутна-каламутна, пасту не видно, а коли я її дістав, вона перетворилася в одну масу зі злиплими шматка тіста. Ніби я її і не нарізав. Я це все кинув на сковороду, перемішав з беконом, поламав лопаткою трохи і вирішив спробувати. Не повірите, воно прилипло до зубів і я вирішив більше не їсти це диво».

Разом з В’ячеславом Узєлковим ви дізнаєтесь:

Скільки яєць додати в тісто для пасти, щоб воно не злипалися і добре розкатувалося?

Як довго варити пасту, щоб вона не перетворилася на кашу?

І як правильно поєднувати вже готову пасту з соусом, щоб він не взявся грудочками ?

Дивіться вже завтра, 22 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти