Вінченцо Барба навчить В’ячеслава Узєлкова готувати пасту «Карбонара»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Для звичайних людей це – одна з найпопулярніших і смачних страв італійської кухні. А для справжніх кухарів – це ще й можливість приготувати сотні різних і не схожих один на одного кулінарних шедеврів! У чому їх секрет і як перетворити одну страву відразу в кілька частувань для рідних і близьких, глядачам завтра розповість наш неймовірний експерт Вінченцо Барба! Більше того, він доведе: для того, щоб спробувати справжню пасту «Карбонара», не потрібно їхати до Італії або витрачати гроші на дорогі ресторани! Адже з його унікальними порадами будь-хто зможе приготувати цю страву ідеально прямо у себе на кухні!

Ваша паста розварюється, злипається і перетворюється в один сірий шматок тіста? Страва виходить дуже сухою, а соус збирається грудочками і віддає кислим запахом? Готуйте качалки і сковорідки! Тільки завтра неперевершений італійський шеф-кухар зі світовим ім’ям Вінченцо Барба і чарівна ведуча Надія Матвєєва відкриють унікальні таємниці приготування справжньої італійської пасти, а також – одного з найпопулярніших соусів з вершками і беконом – «Карбонара»!

Разом з вами опановувати всі таємниці приготування цих страв буде український боксер-професіонал – В’ячеслав Узелков. Одного разу, відвідавши Італію, він зрозумів, що улюблена паста «Карбонара», яку він просто обожнює і завжди замовляє в ресторанах в Україні, не зрівняється зі справжньою італійською. Повернувшись додому, його головною метою стало бажання приготувати саме таку пасту.

«Я вирішив знайти рецепт на італійському сайті, думав так достовірніше, але й там є блогери-аматори, – згадує боксер. – Мабуть, через це моя паста і вийшла жахливою. Макаронини рвалися у мене на шматочки. Ні однієї довгої у мене не вийшло зробити. Все розсипалося, подумав, що явно тісто перестояло. Але ж шкода викидати продукт, нехай краще маленькі будуть шматочки, але спробувати-то потрібно. Закинув все в каструлю і тим часом зайнявся беконом, посмажив його гарненько, вилив до нього вершки, спеції всілякі. Помішав, соус готовий. Але варто було мені зазирнути в каструлю, я жахнувся. Вода каламутна-каламутна, пасту не видно, а коли я її дістав, вона перетворилася в одну масу зі злиплими шматка тіста. Ніби я її і не нарізав. Я це все кинув на сковороду, перемішав з беконом, поламав лопаткою трохи і вирішив спробувати. Не повірите, воно прилипло до зубів і я вирішив більше не їсти це диво».

Разом з В’ячеславом Узєлковим ви дізнаєтесь:

Скільки яєць додати в тісто для пасти, щоб воно не злипалися і добре розкатувалося?

Як довго варити пасту, щоб вона не перетворилася на кашу?

І як правильно поєднувати вже готову пасту з соусом, щоб він не взявся грудочками ?

Дивіться вже завтра, 22 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити