Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Літо – час різних фруктів і ягід, з яких можна приготувати не тільки варення, а й вино. Сьогодні, ми ділимося з вами рецептом абрикосового вина, яке можна легко приготувати в домашніх умовах.

Перш за все, будьте обережні з шкіркою в абрикосових кісточках. Вона містить багато синильної кислоти, яка є отруйною речовиною.

абрикосы

Кілька порад, яких необхідно дотримуватися під час приготуванні вина з абрикос:

1. Посуд, руки і пристосування повинні бути чистими! Не в якому разі, не використовуйте гнилих абрикос.
2. З диких абрикос ваш напій буде з кислинкою, міцним і запашним. Але якщо ви візьмете культурні сорти, то напій буде більш приємним і тонким на смак.
3. Найкраще вино з абрикос робити міцним і солодким
4. Для того, щоб освітлити вино з абрикос, використовуйте певні дози желатину і таніну
5. Плоди абрикос краще ретельно протерти ганчіркою і щіткою
6. Подрібнена мезга або сік не повинні в процесі приготування довго контактувати з повітрям

Рецепт приготування вина з абрикос

абрикосы-2

Вам знадобиться: 5 кілограм абрикос, 6 кілограм цукру, 18 літрів води

Як готувати:

Насамперед абрикоси необхідно протерти від пилу, порізати на половинки і видалити кісточки. Потім замочіть їх у кип’яченій воді. Після того, як пройде 4 дні, відіжміть мезгу, додайте цукор і поставте все це у темне місце для бродіння. Не забувайте періодично помішувати. Після того, як закінчиться процес бродіння, процідіть абрикосове вино і залиште для подальшого дозрівання. І останній процес – очищення. Для цього візьміть білок одного яйця і додайте в вино, помішуйте дерев’яною ложкою. Після того, як випаде осад, процідіть напій.

Ось і все, вино з абрикос готово!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити