Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Літо — час різних фруктів і ягід, з яких можна приготувати не тільки варення, а й вино. Сьогодні, ми ділимося з вами рецептом абрикосового вина, яке можна легко приготувати в домашніх умовах.

Як приготувати вино з абрикосів

Кілька порад, яких необхідно дотримуватися під час приготуванні вина з абрикос:

Перш за все, будьте обережні з шкіркою в абрикосових кісточках. Вона містить багато синильної кислоти, яка є отруйною речовиною.

1. Посуд, руки і пристосування повинні бути чистими! Не в якому разі, не використовуйте гнилих абрикос.
2. З диких абрикос ваш напій буде з кислинкою, міцним і запашним. Але якщо ви візьмете культурні сорти, то напій буде більш приємним і тонким на смак.
ГОТУЄМО З НАМИ
Абрикосівка — простий рецепт

3. Найкраще вино з абрикос робити міцним і солодким
4. Для того, щоб освітлити вино з абрикос, використовуйте певні дози желатину і таніну
5. Плоди абрикос краще ретельно протерти ганчіркою і щіткою
6. Подрібнена мезга або сік не повинні в процесі приготування довго контактувати з повітрям

Рецепт приготування вина з абрикос

абрикосы-2

Вам знадобиться:

  • 5 кілограмів абрикос,
  • 6 кілограмів цукру,
  • 18 літрів води

Як готувати:

Насамперед абрикоси необхідно протерти від пилу, порізати на половинки і видалити кісточки. Потім замочіть їх у кип’яченій воді. Після того, як пройде 4 дні, відіжміть мезгу, додайте цукор і поставте все це у темне місце для бродіння. Не забувайте періодично помішувати. Після того, як закінчиться процес бродіння, процідіть абрикосове вино і залиште для подальшого дозрівання. І останній процес – очищення. Для цього візьміть білок одного яйця і додайте в вино, помішуйте дерев’яною ложкою. Після того, як випаде осад, процідіть напій.

Ось і все, вино з абрикос готове!

абрикосы

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму