Виноград у сирній «шубці»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пропонуємо вам рецепт смачної та корисної закуски з ягід винограду і ніжного сиру. Ягоди загортаються в сирну «шубку» та зверху обвалюються в волоських горіхах в результаті отримуємо ідеальне поєднання! Читайте в нашому матеріалі, як приготувати виноград у сирній шубці.

Інгредієнти: 

  • виноград рожевий (крупний) – 10 шт.
  • крем-сир – 150 г
  • сир з пліснявою «рокфор» – 130 г
  • волоські горіхи – 50 г
  • фісташки – 150 г

Читайте також: Гратен з ескалопа з картоплею: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Зніміть ягоди винограду з грона, зробіть надрізи, дістаньте кісточки. Змішайте крем-сир та сир з пліснявою. Волоські горіхи та фісташки перебийте у подрібнювачі до крупних крихт.
  2. Викладіть порцію сирної маси на долоню, розплескайте, покладіть по центру 1 ягоду винограду, заліпіть, сформуйте кульку і обкачайте її в горіхових крихтах. Так само сформуйте решту кульок.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму