Яйця фаршировані і запечені в духовці: рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Фаршировані яйця – блюдо, яке завжди присутнє на святковому столі. Ми пропонуємо новий рецепт, який оновить і зробить оригінальніше улюблену закуску. Рецепт яєць фаршированих і запечених в духовці порадує вас новим смаком добре знайомої страви. Читайте, як приготувати фаршировані яйця, запечені в духовці.

Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.
  • шпинат (заморожений) – 100 г
  • куряче філе – 1 шт. (200 г)
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 30 г
  • олія – 20 мл
  • консервовані у власному соку томати – 200 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – 15 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сухий базилік – 2 г
  • орегано – 2 г

Читайте також: Мариновані яйця: 3 рецепта

Спосіб приготування:

  1. Відваріть філе у воді з лавровим листом та сіллю. Остудіть.
  2. Подрібнену цибулю обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Додайте розморожений шпинат, смажте 5 хв.
  3. Відварені накруто неочищені яйця розріжте вздовж навпіл. Дістаньте половинки яєць зі шкаралупи. Відокремте жовтки від білків.
  4. Перебийте до пастоподібного стану відварене філе, додайте підсмажену зі шпинатом цибулю, сіль, перець та варені жовтки. Ще раз перебийте до однорідності.
  5. Викладіть начинку на половинки білків.
  6. Для томатного соусу – подрібніть до однорідної маси помідори у власному сокові, сухий базилік, орегано та сіль.
  7. Вилийте соус у форму, викладіть половинки яєць начинкою догори. Накрийте фольгою та запікайте 20 хв. за температури 180°C .

Video: Яйця фаршировані і запечені в духовці

Рецепт яєць фаршированих і запечених в духовці порадує вас новим смаком добре знайомого страви. Читайте, як приготувати фаршировані яйця, запечені в духовці

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити