Яйця фаршировані і запечені в духовці: рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Фаршировані яйця – блюдо, яке завжди присутнє на святковому столі. Ми пропонуємо новий рецепт, який оновить і зробить оригінальніше улюблену закуску. Рецепт яєць фаршированих і запечених в духовці порадує вас новим смаком добре знайомої страви. Читайте, як приготувати фаршировані яйця, запечені в духовці.

Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.
  • шпинат (заморожений) – 100 г
  • куряче філе – 1 шт. (200 г)
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 30 г
  • олія – 20 мл
  • консервовані у власному соку томати – 200 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – 15 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сухий базилік – 2 г
  • орегано – 2 г

Читайте також: Мариновані яйця: 3 рецепта

Спосіб приготування:

  1. Відваріть філе у воді з лавровим листом та сіллю. Остудіть.
  2. Подрібнену цибулю обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Додайте розморожений шпинат, смажте 5 хв.
  3. Відварені накруто неочищені яйця розріжте вздовж навпіл. Дістаньте половинки яєць зі шкаралупи. Відокремте жовтки від білків.
  4. Перебийте до пастоподібного стану відварене філе, додайте підсмажену зі шпинатом цибулю, сіль, перець та варені жовтки. Ще раз перебийте до однорідності.
  5. Викладіть начинку на половинки білків.
  6. Для томатного соусу – подрібніть до однорідної маси помідори у власному сокові, сухий базилік, орегано та сіль.
  7. Вилийте соус у форму, викладіть половинки яєць начинкою догори. Накрийте фольгою та запікайте 20 хв. за температури 180°C .

Video: Яйця фаршировані і запечені в духовці

Рецепт яєць фаршированих і запечених в духовці порадує вас новим смаком добре знайомого страви. Читайте, як приготувати фаршировані яйця, запечені в духовці

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо