Яйця Орсіні: рецепт покроковий

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Яйця Орсіні – популярний французький сніданок. Такий омлет виходить смачним і невагомим. Читайте, як приготувати яйця Орсіні. Покроковий рецепт ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Смачний омлет “Креспу”: рецепт незвичайного закусочного торта

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • олія – 20 мл
  • вершкове масло – 30 г
  • зелена цибуля – 3 стебла
  • кріп – 3 гілочки
  • сіль – 4 г
  • хліб (білий) – 3 скибки

Спосіб приготування:

  1. Відділіть білки від жовтків. Додайте до білків  сіль, збийте до крутих піків.
  2. Викладіть білки на деко з пергаментом, змащеним олією, формуючи «хмаринки» із заглибленням. Запечіть їх впродовж 4 хв. у духовці, розігрітій до 150°C.
  3. У заглибини запечених білків покладіть по жовтку, поверніть у духовку ще на 3 хв.
  4. Потім викладіть яйця «орсіні» на хліб, змащений вершковим маслом, посипте подрібненою підсоленою зеленню.

Video: Як приготувати яйця Орсіні

Читайте, як приготувати яйця Орсіні? Рецепт покроковий в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром