Янтих з індичкою: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Янтих – це традиційні татарські пироги, які смажаться без додавання олії. Вони дуже схожі на звичайні чебуреки, але у фарш для янтиха кладеться набагато більше цибулі. Ми пропонуємо приготувати янтих з індичкою, а не з бараниною, як прийнято у кримчан: так страва вийде ніжнішою та дієтичнішою. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати янтих з індичкою покроково.

Інгредієнти:

  • індичий каркас з м’ясом – ½ шт.
  • борошно – 320 г
  • вершкове масло – 300 г
  • вода – 225 мл
  • цибуля – 2 шт.
  • кріп – 5 гілочок
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 35 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: запечіть індичий каркас впродовж 30 хв. за температури 160°С. Зріжте запечене м’ясо з кісток, пропустіть його через м’ясорубку разом з цибулею. Поперчіть, посоліть, додайте воду та подрібнений кріп.
  2. Для тіста – змішайте борошно з сіллю та м’яким маслом. Заваріть суміш окропом, вимісіть м’яке тісто. Загорніть його у плівку та поставте на 30 хв. у холодильник.
  3. Потім скачайте тісто у ковбаску, розділіть на 8 частин, розкачайте кожну у коло діаметром 20 см. Викладіть начинку на одну половину кола, не доходячи до краю на 1-2 см. Розрівняйте, покладіть шматочок масла та закрийте начинку другою половиною розкачаного тіста. Заліпіть краї та притисніть їх виделкою. Так само сформуйте ще 7 заготовок.
  4. Обсмажуйте янтихи 2-3 хв. на сухій розігрітій сковороді, потім змастіть зверху вершковим маслом.

Video: Янтих з індичкою: рецепт покроково

Як приготувати янтих з індичкою? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині