Янтих з індичкою: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Янтих – це традиційні татарські пироги, які смажаться без додавання олії. Вони дуже схожі на звичайні чебуреки, але у фарш для янтиха кладеться набагато більше цибулі. Ми пропонуємо приготувати янтих з індичкою, а не з бараниною, як прийнято у кримчан: так страва вийде ніжнішою та дієтичнішою. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати янтих з індичкою покроково.

Інгредієнти:

  • індичий каркас з м’ясом – ½ шт.
  • борошно – 320 г
  • вершкове масло – 300 г
  • вода – 225 мл
  • цибуля – 2 шт.
  • кріп – 5 гілочок
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 35 г

Читайте також: Швидкі пиріжки зі скумбрії в пивному клярі: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: запечіть індичий каркас впродовж 30 хв. за температури 160°С. Зріжте запечене м’ясо з кісток, пропустіть його через м’ясорубку разом з цибулею. Поперчіть, посоліть, додайте воду та подрібнений кріп.
  2. Для тіста – змішайте борошно з сіллю та м’яким маслом. Заваріть суміш окропом, вимісіть м’яке тісто. Загорніть його у плівку та поставте на 30 хв. у холодильник.
  3. Потім скачайте тісто у ковбаску, розділіть на 8 частин, розкачайте кожну у коло діаметром 20 см. Викладіть начинку на одну половину кола, не доходячи до краю на 1-2 см. Розрівняйте, покладіть шматочок масла та закрийте начинку другою половиною розкачаного тіста. Заліпіть краї та притисніть їх виделкою. Так само сформуйте ще 7 заготовок.
  4. Обсмажуйте янтихи 2-3 хв. на сухій розігрітій сковороді, потім змастіть зверху вершковим маслом.

Video: Янтих з індичкою: рецепт покроково

Як приготувати янтих з індичкою? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити