Юлія Бортнік приготувала вдома страви з печінки (ФОТО)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Телеведуча Юлія Бортнік прийшла до студії кулінарного проекту «Все буде смачно!», щоб навчитися готувати 10 страв зі свинячої печінки. Наприклад, Ігор Місевич поділився з нею рецептом ось такого приголомшливого печінкового торта з яблучно-журавлинним конфітюром:

20160815_13405922

Вже вдома Юлія Бортнік вирішила повторити вивчені страви – і ось що у неї вийшло:

image-0-02-01-90db95c6a6b7f6d2255abfca39b8fbed055d4363e0eee345c76a8378f5777f7e-V image-0-02-01-92ccaac7b941cfb141c53e66a7ce0e70f2101b02e897260642e4e0100638bb7e-V image-0-02-01-c4dc3b424a3e8281587d40cd882c3dd5f4a9b05be81ac2993bbb343cb9a09e98-V image-0-02-01-e989948df1e1e0be3ae9a9bd6c76317aa11b73ba2d015cecc91d0bafdc44e037-V



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити