Запечена хурма з качиним філе: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Всі звикли їсти хурму тільки у свіжому вигляді, ми ж пропонуємо вам її запекти. В якості начинки використовуйте качину грудку, рис і болгарський перець. У вас вийде ароматна, смачна і ситна страва, яку навіть можна приготувати для святкового столу. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати запечену хурму з качиним філе.

Інгредієнти:

  • хурма — 6 шт.
  • качина грудка зі шкірою 150 г
  • рис (довгозернистий) 60 г
  • болгарський перець 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • волоські горіхи  20 г
  • родзинки 30 г
  • паприка мелена 5 г
  • сіль 5 г
  • олія 80 мл

Спосіб приготування:

  1. Зріжте у хурми «кришечку» з хвостиком, відкладіть її. Дістаньте з хурми м’якоть. Половину поріжте кубиком.
  2. Для начинки рис залийте водою у співвідношенні 1:3 та варіть під кришкою 20 хв. З качиної грудки зніміть шкірку та поріжте її смужками, філе також поріжте смужками.
  3. Почистіть та поріжте кубиком цибулю. Обсмажте на олії спочатку качину шкірку з цибулею 3 хв., потім додайте порізане філе та мелену паприку. Смажте 10 хв.
  4. Посоліть, перемішайте, додайте порізану хурму, замочені у воді родзинки, відварений рис та кубики болгарського перцю. Ще раз перемішайте і ще 2 хв. потримайте на вогні.
  5. Вкладіть в оболонки хурми начинку. Викладіть зафаршировану хурму на деко з пергаментом, змастіть олією та присипте подрібненими горіхами. Запікайте 20 хв. за температури 160 °С.
  6. За 5 хв. до завершення приготування викладіть на хурму відрізані «кришечки» та запікайте ще 5 хв.

Video: Запеченная хурма с утиным филе: рецепт пошагово

Как приготовить запеченную хурму с утиным филе? Рецепт пошагово смотрите в нашем материале


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити