Запечена скумбрія з журавлиною та рисом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Скумбрія може бути не лише копченою або соленою, вона ще неймовірно смачна в запеченому вигляді. А як гарнір до цієї жирної риби чудово підійде рис, яким вона фарширується. Така корисна і ситна страва не потребує багато інгредієнтів і готується дуже швидко. Читайте покроковий рецепт запеченої скумбрії з журавлиною і рисом в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.
  • журавлина – 150 г
  • часник – 4 зубчики
  • вершкове масло – 50 г
  • рис довгозернистий – 100 г
  • корінь імбиру – 5 см
  • зернова гірчиця – 40 мл
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: Форель, запечена з грушами: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. На розмороженій скумбрії без зябер та нутрощів зробіть по 7 насічок з кожного боку. Кожну тушку натріть сіллю, перцем та вершковим маслом.
  2. Для начинки: рис відваріть до напівготовності у підсоленій воді, остудіть. Додайте журавлину, вершкове масло, подрібнений часник та натертий корінь імбиру, перемішайте.
  3. Викладіть скумбрію на деко з пергаментом, щільно заповніть начинкою черевце. Верхній бочок кожної тушки змастіть зерновою гірчицею. Відправте деко у розігріту до 180 °С духовку на 25 хв.

Video: Запечена скумбрія з журавлиною і рисом: рецепт покроково

Як приготувати запечену скумбрію з журавлиною і рисом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити