Запечена скумбрія з журавлиною та рисом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Скумбрія може бути не лише копченою або соленою, вона ще неймовірно смачна в запеченому вигляді. А як гарнір до цієї жирної риби чудово підійде рис, яким вона фарширується. Така корисна і ситна страва не потребує багато інгредієнтів і готується дуже швидко. Читайте покроковий рецепт запеченої скумбрії з журавлиною і рисом в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.
  • журавлина – 150 г
  • часник – 4 зубчики
  • вершкове масло – 50 г
  • рис довгозернистий – 100 г
  • корінь імбиру – 5 см
  • зернова гірчиця – 40 мл
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: Форель, запечена з грушами: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. На розмороженій скумбрії без зябер та нутрощів зробіть по 7 насічок з кожного боку. Кожну тушку натріть сіллю, перцем та вершковим маслом.
  2. Для начинки: рис відваріть до напівготовності у підсоленій воді, остудіть. Додайте журавлину, вершкове масло, подрібнений часник та натертий корінь імбиру, перемішайте.
  3. Викладіть скумбрію на деко з пергаментом, щільно заповніть начинкою черевце. Верхній бочок кожної тушки змастіть зерновою гірчицею. Відправте деко у розігріту до 180 °С духовку на 25 хв.

Video: Запечена скумбрія з журавлиною і рисом: рецепт покроково

Як приготувати запечену скумбрію з журавлиною і рисом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму