Запечена скумбрія з журавлиною та рисом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Скумбрія може бути не лише копченою або соленою, вона ще неймовірно смачна в запеченому вигляді. А як гарнір до цієї жирної риби чудово підійде рис, яким вона фарширується. Така корисна і ситна страва не потребує багато інгредієнтів і готується дуже швидко. Читайте покроковий рецепт запеченої скумбрії з журавлиною і рисом в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.
  • журавлина – 150 г
  • часник – 4 зубчики
  • вершкове масло – 50 г
  • рис довгозернистий – 100 г
  • корінь імбиру – 5 см
  • зернова гірчиця – 40 мл
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: Форель, запечена з грушами: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. На розмороженій скумбрії без зябер та нутрощів зробіть по 7 насічок з кожного боку. Кожну тушку натріть сіллю, перцем та вершковим маслом.
  2. Для начинки: рис відваріть до напівготовності у підсоленій воді, остудіть. Додайте журавлину, вершкове масло, подрібнений часник та натертий корінь імбиру, перемішайте.
  3. Викладіть скумбрію на деко з пергаментом, щільно заповніть начинкою черевце. Верхній бочок кожної тушки змастіть зерновою гірчицею. Відправте деко у розігріту до 180 °С духовку на 25 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити