Кулінарний експерт Алла Ковальчук навчила правильно смажити корисні, смачні та дешеві кабачки.
Інгредієнти:
молоді кабачки – 3 шт
рослинна олія для смаження – 50 мл
Для панірування:
пшеничне борошно – 100 г
кукурудзяне борошно – 100 г
манка – 100 г
мелений мускатний горіх – 1 ч. л.
сухий базилік – 1 ч. л.
чорний мелений перець – щіпка
сіль – 1 ч. л.
Приготування:
Підготуйте панірування. У пшеничне борошно додайте сіль і чорний мелений перець. В кукурудзяне борошно – сушений базилік, сіль. У манку додати мелений мускатний горіх і сіль. Всі панірування добре перемішайте.
Кабачки наріжте кружечками завтовшки 1 см. Посоліть кабачки безпосередньо перед смаженням. Панірують кабачки в паніровці з пшеничного борошна два рази з кожного боку. В паніровці з кукурудзяного борошна і манки по одному разу з кожної сторони. Обсмажуйте кабачки в розігрітому рослинному маслі з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавайте смажені кабачки з часниково-лимонним соусом.