Смажені кабачки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Алла Ковальчук навчила правильно смажити корисні, смачні та дешеві кабачки.

Інгредієнти:

молоді кабачки3 шт

рослинна олія для смаження50 мл

Для панірування:

пшеничне борошно100 г

кукурудзяне борошно – 100 г

манка100 г

мелений мускатний горіх1 ч. л.

сухий базилік1 ч. л.

чорний мелений перецьщіпка

сіль1 ч. л.

1373314695_a3f9aeaf7a903cc7ab790f0490d2e81c_shutterstock_141533992

Приготування:

Підготуйте панірування. У пшеничне борошно додайте сіль і чорний мелений перець. В кукурудзяне борошно – сушений базилік, сіль. У манку додати мелений мускатний горіх і сіль. Всі панірування добре перемішайте.

Кабачки наріжте кружечками завтовшки 1 см. Посоліть кабачки безпосередньо перед смаженням. Панірують кабачки в паніровці з пшеничного борошна два рази з кожного боку. В паніровці з кукурудзяного борошна і манки по одному разу з кожної сторони. Обсмажуйте кабачки в розігрітому рослинному маслі з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавайте смажені кабачки з часниково-лимонним соусом.

Читайте також: Рецепт кабачків

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)