Смажені огірки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Виявляється огірки можна не тільки солити і маринувати, але й просто смажити. Про те, як все зробити правильно, розповіла кулінарний експерт Алла Ковальчук.

Інгредієнти:

500 г свіжих огірків

1 стручок перцю чилі

3 ст. л. соняшникової олії

1500-dbf49b68ce128d5e

Для заправки:

1 стручок перцю чилі

10 г свіжого імбиру

1 ст. л. соняшникової олії

30 г вершкового масла

30 мл соєвого соусу

1 ч. л. горілки

1 ст. л. оцту

1 ст. л. цукру

Для подачі – кілька пір’їв зеленої цибулі.

Приготування:

Чилі очистити від насіння і дрібно наріжте соломкою. Огірки почистіть, розріжте навпіл в довжину. Далі треба вичистити насіння і нарізати огірки соломкою.

На сильно розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії викладіть огірки і шматочки чилі, обсмажуйте на великому вогні не більше хвилини.

Для заправки перець і імбир наріжте соломкою, викладіть на розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Додайте соєвий соус, горілку, оцет, цукор і, безперервно помішуючи, прогрійте суміш. Додайте вершкове масло. Перемішайте. Потім охолодіть. Смажені огірки з перцем викладіть на тарілку, полийте заправкою і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Video: Как пожарить огурцы?

Смотрите рецепт жареных огурцов от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити