Смажені свинячі вушка від Ігоря Місевича


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Игорь Мисевич уже рассказывал, как приготовить шикарный домашний зельц. А теперь кулинар поделился рецептом отличной закуски к пиву.

Ингредиенты:

свиные ушки – 2 шт.

чеснок – 2-3 шт.

масло – 60 мл

соль – 2-3 г

перец – 2-3 г

porkears-xxlПриготовление:

Свиные уши почистите щеткой и хорошо промойте под проточной водой. Варите их до готовности в течение 45 минут.

Нарежьте уши полосками шириной 1 см и длиной 3-4 см.

Уши посолите, поперчите, приправьте раздавленным чесноком и хорошо перемешайте.

В сковороде разогрейте масло. Выложите в нее ушки и, постоянно помешивая, обжарьте в течение 3-5 минут на среднем огне до золотистого цвета.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити