Перець, фарширований сиром і фісташками від Сергія Калініна (Все буде смачно!)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

СКЛАДОВІ:

  • Болгарський перець – 5 шт.
  • Сир (жирністю 15-20%) – 200 г
  • Авокадо – 1 шт.
  • Пармезан або інший твердий сир – 50 г
  • Фісташки – 20 г
  • Перепелині яйця – 2 шт.
  • Петрушка – 2 гілочки
  • Зелена цибуля – 2 гілочки
  • Сіль – щіпка
  • Перець – щіпка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Болгарський перець очищаємо від плодоніжки, насіння і білих перегородок.

Готуємо начинку

  1. Сир перетираємо через сито.
  2. Авокадо очищаємо, видаляємо кісточку, перетираємо через сито.
  3. Пармезан натираємо на дрібній тертці.
  4. Фісташки подрібнюємо ножем, але не дуже дрібно.
  5. Зелень петрушки і зеленої цибулі нарізаємо дрібно.
  6. У мисці змішуємо пармезан, авокадо, сир, зелень, фісташки.
  7. Додаємо сирі перепелині яйця, сіль, перець і знову добре перемішуємо.
  8. Фаршируємо перець начинкою дуже щільно до самого верху.
  9. Загортаємо перець в харчову плівку і ставимо в морозильну камеру на 15 хвилин, щоб вони добре тримали форму при нарізці.
  10. Дістаємо перець з морозилки, нарізаємо кружечками завтовшки 1,5 см.

Викладаємо на блюдо, подаємо як холодну закуску.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти