Сирники від Алли Ковальчук (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати сирники з ізюмом або грибами під різними соусами знає кулінарний експерт Алла Ковальчук

В рецепті сирників немає ніяких хитрощів: змішати півкіло творогу, одне яйце, декілька стлових ложок борошна (або манки), 2 столові ложки цукру, посолити, добре вимісити…Розділити тісто для сирників на шарики, зліпити  коржики, обваляти їх в борошні та смажити на вершковому маслі.

Але є й інші рецепти, що за смаком зовсім не поступаються класичним сирникам. Як приготувати сирники з з начинкою та під різними соусами розповіла Алла Ковальчук.

Солодкі сирники з ізюмом 

Інгредієнти

  • Сир — 300 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 100 г
  • Ізюм — 150 г
  • Просіяне борошно — 200 г
  • Кориця — за смаком
  • Сіль — за смаком

Як приготувати солодкі сирники

  1. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки взбиваємо з дрібкою солі, а жовтки — з цукром
  2. Додаємо вимочений в теплій воді та обсушений паперовим рушником ізюм
  3. Сир перетираємо через сито та добре перемішуємо з ізюмом. Додаємо яйця та корицю
  4. Формуємо сирники
  5. Обвалюємо їх в борошні та обсмажуємо на олії з двох сторін до золотавої скоринки

Солоні сирники зз грибами

Інгредієнти

  • Сир — 250 г
  • Просіяне борошно — 200 г
  • Гриби — 250 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Зелень — за смаком
  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець — 2-3 г
  • Олія — 250 г
  • Сода — дрібка

Як готувати сирники з грибами

  1. Обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та гриби на 2-х окремих пательнях
  2. Змішуємо їх, солимо та перчимо за смаком. Додаємо зелень, перемішуємо та даємо начинці вистигнути
  3. В борошно додаємо яйце та погашений оцет
  4. Змішуємо яєчну суміш з товченим сиром
  5. Формуємо сирники: в центр кожного вкладуємо начинку
  6. Обсмажуємо їх у великій кількості олії з усій сторні до золотистості.

Солодкий журавлинний соус до сирників

Інгредієнти

  • Журавлина — 75 г
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Цедра лимону — за смаком

Як готувати журавлинний соус

  1. В журавлину додаємо 1,5 ст.л. води та розігріваємо в сотейнику
  2. Коли вона стане м’якою, протираємо через сито та додаємо цукор з цедрою лимону
  3. Доводимо сироп до кипіння, ретельно помішуючи
  4. Коли соус почте карамелізуватися, вимикаємо вогонь.

Пікантний журавлинний соус до сирників

Інгредієнти

  • Журавина — 75 г
  • Часник — 2 зубчика
  • Сіль — за смаком
  • Цукорр — за смаком
  • Цедра лимону — за смаком
  • Перець — за смаком

Як готувати пікантний журавлинний соус

  1. В журавлину додаємо 1,5 ст. л. води та розігріваємо в сотейнику
  2. Коли вона стане м’якою, протираємо через сито
  3. Додаємо мелений часник, сіль та перець за смаком, трохи цукру та цедру лимону. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Подаємо сирники з соусом та зеленню.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша