Сирний торт без випікання від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Готували ви коли-небудь торт без випікання в духовці? Кулінарний експерт Тетяна Литвинова знає рецепт такого десерту і розповість, як приготувати сирний торт без випікання, який особливо припаде до душі дітям!

ІНГРЕДІЄНТИ

Для коржа:

  • Вівсяне печиво – 500 г
  • Вершкове масло – 200 г

Для сирного прошарку:

  • Жирний сир – 500 г
  • Малина – 300 г
  • Цукор – 125 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сметана – 150-200 г (чим вологіше сир, тим менше сметани)
  • Желатин швидкорозчинний – 25 г

Для верхнього шару з желе:

  • Желатин – 15 г
  • Вода
  • Малиновий сік – 1/2 склянки

Як приготувати сирний торт з малиною

Готуємо корж

  1. Печиво кришимо і змішуємо його з розм’якшеним вершковим маслом.
  2. Дно рознімної форми для випікання застилаємо пергаментом. Викладаємо отриману суміш у форму, утрамбовуємо і відправляємо в морозильну камеру на 10 хвилин.

Читайте також: 6 кращих коржиків для тортів


Готуємо сирний прошарок

  1. Желатин розпускаємо на малиновому соці й ставимо розчинятися на водяну баню.
  2. Збиваємо сир з цукром, ванільний цукром, сметаною і малиною до отримання однорідної маси (частину ягід залишаємо для прикраси).
  3. Обережно вливаємо желатин в сирну масу і перемішуємо.
  4. Половиною отриманої суміші заливаємо корж з печива, зверху викладаємо шар ягід малини.
  5. Знову заливаємо корж сирною масою, що залишилася, і відправляємо пиріг в морозильну камеру на 20 хвилин. Після знову викладаємо зверху шар ягід малини.

Готуємо верхній шар з желе

  1. Желатин (15 г) розчиняємо на водяній бані. Обережно з’єднуємо його з малиновим соком і водою – в результаті повинно вийти 500-600 мл рідини.
  2. Отриманою желатиновою сумішшю заливаємо пиріг в два етапи. Спочатку заливаємо невеликою кількістю суміші й відправляємо пиріг на 20 хвилин в морозильну камеру.
  3. Після заливаємо десерт желатиновою сумішшю, що залишилася, і відправляємо його в морозилку до повного застигання – приблизно на 30 хвилин.

Більше рецептів до Нового року дивіться тут Рецепти на Новий рік 2018

Читайте також:

Торт без випічки

Паска царська

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками