Сирний торт без випікання від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Готували ви коли-небудь торт без випікання в духовці? Кулінарний експерт Тетяна Литвинова знає рецепт такого десерту і розповість, як приготувати сирний торт без випікання, який особливо припаде до душі дітям!

ІНГРЕДІЄНТИ

Для коржа:

  • Вівсяне печиво – 500 г
  • Вершкове масло – 200 г

Для сирного прошарку:

  • Жирний сир – 500 г
  • Малина – 300 г
  • Цукор – 125 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сметана – 150-200 г (чим вологіше сир, тим менше сметани)
  • Желатин швидкорозчинний – 25 г

Для верхнього шару з желе:

  • Желатин – 15 г
  • Вода
  • Малиновий сік – 1/2 склянки

Як приготувати сирний торт з малиною

Готуємо корж

  1. Печиво кришимо і змішуємо його з розм’якшеним вершковим маслом.
  2. Дно рознімної форми для випікання застилаємо пергаментом. Викладаємо отриману суміш у форму, утрамбовуємо і відправляємо в морозильну камеру на 10 хвилин.

Читайте також: 6 кращих коржиків для тортів


Готуємо сирний прошарок

  1. Желатин розпускаємо на малиновому соці й ставимо розчинятися на водяну баню.
  2. Збиваємо сир з цукром, ванільний цукром, сметаною і малиною до отримання однорідної маси (частину ягід залишаємо для прикраси).
  3. Обережно вливаємо желатин в сирну масу і перемішуємо.
  4. Половиною отриманої суміші заливаємо корж з печива, зверху викладаємо шар ягід малини.
  5. Знову заливаємо корж сирною масою, що залишилася, і відправляємо пиріг в морозильну камеру на 20 хвилин. Після знову викладаємо зверху шар ягід малини.

Готуємо верхній шар з желе

  1. Желатин (15 г) розчиняємо на водяній бані. Обережно з’єднуємо його з малиновим соком і водою – в результаті повинно вийти 500-600 мл рідини.
  2. Отриманою желатиновою сумішшю заливаємо пиріг в два етапи. Спочатку заливаємо невеликою кількістю суміші й відправляємо пиріг на 20 хвилин в морозильну камеру.
  3. Після заливаємо десерт желатиновою сумішшю, що залишилася, і відправляємо його в морозилку до повного застигання – приблизно на 30 хвилин.

Більше рецептів до Нового року дивіться тут Рецепти на Новий рік 2018

Читайте також:

Торт без випічки

Паска царська

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт салата грибная поляна с корейской морковкой, рецепт приготовления салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой, состав салата грибная поляна с корейской морковкой, как приготовить салат грибная поляна с корейской морковкой
Грибна поляна: 5 рецептів салату
рецепт салата гнездо глухаря, рецепт приготовления салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря, состав салата гнездо глухаря, как приготовить салат гнездо глухаря
Салат Гніздо глухаря: рецепт класичний