3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Солодка, ніжна ... Ну яке літо без кукурудзи! І як же все-таки довго її готувати ... Кулінарний експерт Ігор Місевич знає, як приготувати кукурудзу всього за 20 хвилин! Свої секрети Ігор розповів нам і учасниці шоу Холостяк Ганні Селюковій

 

Варена кукурудза

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза харчова молочна — 6 шт.
  • Лимон — 1/2 шт.
  • Сіль — по вкусу

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Кукурудзу очищаємо від листя. Кип’ятимо воду.
  2. На дно п’ятилітрової каструлі викладаємо шар кукурудзяного листя, потім – кукурудзяні качани, які заливаємо окропом і накриваємо кришкою.
  3. Ставимо каструлю на вогонь, після закипання зменшуємо вогонь і варимо кукурудзу 20 хв. У воду додаємо лимонний сік. Вимикаємо вогонь і даємо кукурудзі постояти 5 хв.
  4. Виймаємо кукурудзу з води. Солимо качани за смаком.

Запечена кукурудза

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза кормова молочна — 3 шт.
  • Рослинно-вершкова суміш — 100 г
  • Кріп — 10 г
  • Петрушка — 10 г
  • Коріандр — 10 г
  • Тмин — 10 г
  • Перець чорний мелений — 10 г
  • Базилік сухий— 10 г
  • Часник — 2 зубчика
  • Сіль — 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змішуємо размягченную рослинно-вершкову суміш, вичавлений часник, дрібно нарізану зелень (кріп і петрушку), коріандр, кмин, сіль, сухий базилік і чорний мелений перець. Все перемішуємо.
  2. Кукурудзу очищаємо і змащуємо з усіх боків рослинно-вершкової сумішшю. Обертаємо кожен качан пергаментом, потім – фольгою і залишаємо на 5 хв. Після запікаємо при 200 ° C 40 хв.

Читайте також: Як і скільки варити кукурудзу

Кукурудзяні тортильяс

СКЛАДОВІ

  • Кукурудза харчова молода — 2 шт.
  • Яйця — 4 шт.
  • Сметана 15% — 300 мл
  • Рослинно-вершкова суміш — 30 г
  • Пшеничне борошно — 200 г
  • Кукурудзяна мука — 150 г
  • Цукор — 1 ст.л.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Розпушувач — 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Кукурудзу варимо, знімаємо з качанів зерна. Змішуємо рідкі інгредієнти – яйця, сметану і рослинно-вершкову суміш.
    В окремому посуді змішуємо сухі компоненти – пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, сіль, розпушувач.
  2. Потім змішуємо сухі компоненти з рідкими. Додаємо в суміш зерна кукурудзи і розмішуємо.
  3. Даємо тісту постояти 10 хвилин в холодильнику.
  4. Сковороду змащуємо рослинно-вершкової сумішшю. Обсмажуємо кожен корж по 2 хвилини з кожного боку.

ГОТУЄМО З НАМИ
Молода кукурудза в мультиварці

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)