Десерти зі всього світу: 5 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Вирушаємо подорожувати в Америку, Іспанію, Італію, Японію і Францію, щоб дізнатися, які десерти люблять місцеві ласуни
Зберегти в кулінарну книгу

Американські пончики Донатс

Інгредієнти:

  • борошно – 400 г ;
  • свіжі дріжджі – 30 г;
  • молоко (2,5%) – 250 мл;
  • вершкове масло – 40 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукрова пудра – 250 г;
  • лимон – 1 шт.;
  • кокосова стружка – 60 г;
  • кондитерська посипка – 100 г.

 

Спосіб приготування

Приготуйте тісто: нагрійте молоко до 40 С °, додайте дріжджі, сіль і цукор, перемішайте. Потім додайте жовтки та половину борошна, ще раз перемішайте. Продовження покрокового рецепта читайте тут.

Іспанський десерт Чуррос

Інгредієнти:

  • вода – 200 мл;
  • борошно – 160 г;
  • розпушувач – 1 ст. л.;
  • кориця – дрібка;
  • шоколад – за смаком;
  • цукрова пудра – за смаком.

 

Спосіб приготування

Просіваємо в миску борошно, розпушувач, сіль і корицю. Доводимо воду до кипіння, вливаємо її у борошно та перемішуємо до однорідного стану. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Італійська шоколадна Панна котта

панна котта, шоколадная панна котта

Інгредієнти:

  • свіже молоко — 1 склянка;
  • желатин — 20 г;
  • подрібнений цукор — 1/2 склянки;
  • жирні вершки — 500 мл;
  • гіркий шоколад — 1 плитка;
  • білий шоколад — 1/2 плитки;
  • екстракт ванілі — 5 г;
  • фрукти.

 

Спосіб приготування

У молоко додаємо вершки, желатин, цукор і підігріваємо. Гіркий шоколад розтоплюємо, посипаємо ваніллю і розчиняємо в молоці. Розливаємо готову суміш по формах і ставимо в холодильник на кілька годин. Застиглу Панна котту перевертаємо та поливаємо топленим білим шоколадом. Також можна посипати фруктами.

Японський бавовняний бісквіт

Інгредієнти:

  • крем-сир – 300 г;
  • молоко – 180 г;
  • вершкове масло – 70 г;
  • цукор – 140 г;
  • яйця – 6 шт.;
  • борошно – 60 г;
  • крохмаль кукурудзяний – 20 г;
  • ванільний екстракт (або цукор) – 1 ч. л.

 

Спосіб приготування

Беремо роз’ємну форму та добре обмотуємо її фольгою із зовнішнього боку. Важливо, щоб вода при випаровуванні не затікала всередину. Продовження рецепта читайте тут.

Французький шоколадний фондан

Інгредієнти:

  • чорний шоколад – 150 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • борошно – 30-40 г.

 

Спосіб приготування

Шоколад ламаємо на шматочки. До шоколаду додаємо масло. Шоколад з маслом ставимо на водяну баню. Нагріваємо до розчинення. Охолоджуємо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
5 легендарних тортів зі згущеним молоком

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці