Имбирное мороженое с медом («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сахар 100 г
Йогурт500 мл
Мед 2 ст.л.
Ваниль0.00 по вкусу
Корень имбиря 20 г
Додати в список покупок

Корень имбиря очищаем и мелко нарезаем. Засыпаем имбирь сахаром, добавляем немного воды и готовим полчаса, чтобы имбирь размягчился и полностью пропитался сахаром. Йогурт выкладываем в марлю и подвешиваем, чтобы стекла лишняя жидкость. Смешиваем йогурт с остывшими имбирными цукатами, ванилином и медом. Помещаем в морозильную камеру на 4 часа. В процессе замораживания мороженое можно перемешать 1-2 раза.


Еще рецепты мороженого

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Класичний італійський Тірамісу
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти