- Для приготування опари замішуємо дріжджове тісто на теплому молоці, додаємо трохи цукру і залишаємо в темному теплому місці на 20-30 хвилин, накривши рушником.
- Збиваємо розм’якшене вершкове масло.
- Додаємо цукор, сіль, жовтки, мускатний горіх (або кардамон), лимонну цедру і ванільний цукор.
Перемішуємо. - Додаємо залишки борошна, збиті яєчні білки (кількість білків зазначено в відео), знову перемішуємо.
- Додаємо родзинки, цукати і знову перемішуємо тісто.
- Викладаємо тісто у форму на 1/3 і залишаємо тісто на 20 хвилин.
- Випікаємо паску в розігрітій духовці на нижній решітці 40-60 хвилин (при температурі 160 ° С).
- Збиваємо білки і цукрову пудру, змащуємо готову остиглий паску і прикрашаємо кольоровою присипкою.
- Подробиці приготування паски від Ніни Матвієнко ви дізнаєтеся, переглянувши відео.
Зберегти в кулінарну книгу
Спробуй ще