Крем-мороженое

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Нежный десерт с вкусом сливочного мороженого
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйцо 3 шт
Сахар 3 ст.л.
Молоко 200 мл
Ванилин 0.50 ч.л.
Мороженое сливочное 400 г
Желатин 20 г
Додати в список покупок

Желатин замачиваем в небольшом количестве воды для набухания. Молоко кипятим. Яичные желтки взбиваем с сахаром до бела, помещаем на водяную баню и греем, помешивая, до растворения сахара. Добавляем кипяченое молоко и ванилин. Нагреваем, постоянно помешивая, до загустения. В конце вводим разбухший желатин и перемешиваем. Яичную смесь охлаждаем, добавляем мороженое и взбиваем миксером. Затем ставим в холодильник, чтобы масса загустела. Раскладываем в креманки и подаем к столу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо