Крокембуш – рецепт приготування торта від Все буде добре

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняРецепти на Новий рік 2019
Як приготувати торт Крокембуш знає Ліза Глинська
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода (для тіста)125 мл
Цукор (для тіста)1 ст.л.
Сіль (для тіста)0.00 по вкусу
Масло (для тіста)100 г
Борошно (для тіста)150 г
Яйця (для тіста)4.50 шт
Молоко (для тіста)125 мл
Яєчні жовтки (для крема)4 шт
Цукор (для крема)100 г
Молоко (для крема)500 мл
Ванільний цукор (для крема)1 ч.л.
Кукурузний крохмаль (для крема)30 г
Масло (для крема)20 г
Борошно (для крема)2 ст.л.
Цукор (для карамелі)200 г
Вода (для карамелі)50 мл
Додати в список покупок

Як приготувати торт Крокембуш — рецепт від Лізи Глинської

Готуємо профітролі

  1. В сотейнику змішуємо молоко з водою. Додаємо ложку цукру (без гірки), дрібку солі та масло
  2. Ставимо сотейник на вогонь, доводимо рідину до кипіння та, коли почне з’являтися пінка, всипаємо борошно. Активно перемішуємо суміш, щоб в ній не було грудочок
  3. Коли тісто почне відходити від стінок посуду, знімаємо його з вогню та по одному вводимо яйця — від 1 до 5

    Яйця бувають різного розміру, тому їх кількість теж різна. Спочатку введіть 4 яйця: якщо тісто ще недостатньо еластичне, додайте п’яте. Слідкуйте за консистенцією тіста — воно повинне бути гладким, еластичним та щільною стрічкою зтікати з ложки. Якщо додати всі яйця одразу, ризикуєте зробити тісто дуже рідким

  4. Наповнюємо тістом кондитерський мішечок та відсаджуємо на деко, застелене пергаментом, профітролі

Відстань між профітролями має бути не менша за 3 сантиметри

Випікаємо профітролі в розігрітій до 190 ° С духовці 20 хвилин, потім зменшуємо температуру до 160 ° С і випікаємо ще 10 хвилин.

Готуємо заварний крем

  1. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо крохмаль, ванільний цукор та борошно
  2. Вливаємо невелику кількість теплого молока та добре перемішуємо
  3. Перекладаємо суміш в сотейник та заварюємо на невеликому вогні до загустіння. Після додаємо в нього масло та добре перемішуємо
  4. Накриваємо крем харчовою плівкою та ставимо в холодильник мінімум на годину.

Збираємо торт Крокембуш

  1. За допомогою кондитерського шприця наповнюємо профітролі кремом
  2. Для карамелі в сотейник наливаємо воду. Гіркою написаємо цукор, ставимо сотейник на вогонь і готуємо, доки карамель не стане золотавого кольору
  3. Профітролі обмакуємо в карамелі та приклеюємо один до одного, формуючи торт у вигляді пірамідки. В кінці, за допомогою двох вилок, обволікаємо карамельною павутинкою

Не готуйте одразу багато карамелі — вона швидко застигає, а при нагріванні темніє

Читайте також: Трюфельний торт від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)

Торт Крокембуш — відеорецепт приготування від Лізи Глинської

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів