Шоколадний десерт Захер Панна-котта (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Шоколадний десерт Захер Панна-котта прикрасить будь-який святковий стіл!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки (для панна-котти)200 г
Цукор (для панна-котти)100 г
Желатин (для панна-котти)10 г
Ванільний цукор (для панна-котти)10 г
Яйця (для бісквіту)5 шт
Борошно (для бісквіту)100 г
Цукор (для бісквіту)100 г
Какао (для бісквіту)20 г
Шоколад (для бісквіту)100 г
Вершкове масло (для бісквіту)50 г
Цукор (для просочення)50 г
Вода (для просочення)100 г
Коньяк (для просочення)30 г
Сіль за смаком
Ягоди за смаком
М'ята за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати панна-котту

  1. Желатин замочуємо в теплій воді
  2. Вершки нагріваємо, додаємо цукор, ванільний цукор і перемішуємо до їхнього повного розчинення
  3. Коли вершки практично закиплять, знімаємо їх з вогню і додаємо желатин. Добре перемішуємо до повного розчинення желатину. Виливаємо масу в форму і ставимо в холодильник до повного застигання

Висота панна-котти не повинна бути більше 2 см

Як приготувати коньячне просочення

Воду доводимо до кипіння. Додаємо цукор і коньяк. Кип’ятимо, поки не зникне алкогольний запах

Як приготувати шоколадний бісквіт

  1. Шоколад з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані
  2. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо в міцну піну з дрібкою солі. Жовтки збиваємо з цукром до білого
  3. Додаємо до жовтків половину розтопленого шоколаду, перемішуємо й всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо, додаємо какао й у кінці в кілька етапів вводимо збиті білки
  4. Прямокутний лист застилаємо пергаментом і виливаємо в нього тісто. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 ° С духовці до готовності

Висота бісквітного шару не повинна перевищувати 2 см

Як зібрати десерт Захер Панна-котта

  1. Готовий бісквіт охолоджуємо й вирізаємо виїмкою кола діаметром 10-15 см. Такі ж кола вирізаємо з панна-котти
  2. Просочуємо коржі просоченням і збираємо десерт: нижній шар робимо з шоколадного бісквіту, зверху викладаємо коло з панна-котти, накриваємо желе коржем з тіста й завершуємо збірку десерту шаром з панна-котти
  3. Заливаємо десерт розтопленим шоколадом, прикрашаємо ягодами та м’ятою

Як приготувати шоколадний десерт Захер Панна-котта: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці