1. Горіхи подрібнюємо й перемішуємо з цукром (150 г). Збиваємо охолоджені білки разом з дрібкою солі й невеликою кількістю лимонного соку до утворення піни
2. Додаємо цукор, що залишився (50 г) і збиваємо до твердих піків
3. Невеликими порціями (щоб білки не опали) додаємо горіхову масу в білки. Після кожної порції горіхів акуратно перемішуємо білки
4. В кінці додаємо борошно (2 ст. л.), крохмаль і розпушувач. Перемішуємо
5. Деко вистилаємо пергаментом і посипаємо борошном. За допомогою кондитерського шприця викладаємо горіхову масу на деко, щоб вийшли маленькі печеньки
6. Розігріваємо духовку до 150 ° С і відправляємо в неї печиво на 30 хвилин
Важливо: печиво швидше має підсохнути, ніж спектися
7. Після випікання даємо печиву охолонути протягом 10 хвилин. Готове печиво присипаємо цукровою пудрою