Кіш з скумбрією і шпинатом (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиФранцузька кухня
Кіш прекрасний тим, що для начинки можна брати що-завгодно. Спробуйте приготувати пиріг на пшенично-вівсяної основі, а в начинку покласти скумбрію — в поєднанні з сиром і зеленню шпинату виходить чудова випічка!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно0,5 склянки
Вівсяне борошно0,5 склянки
Вершкове масло100 г
Сіль0,5 ч.л.
Для начинки:
Скумбрія200 г
Шпинат100 г
Сир кисломолочний100 г
Молоко200 мл
Яйця5 шт
Додати в список покупок

Як приготувати пиріг з рибою

Продукти для приготування відкритого пирога


Готуємо тісто

1. Вершкове масло кімнатної температури рубаємо на шматочки

2. З’єднуємо масло з вівсяним та пшеничним борошном, додаємо дрібку солі і замішуємо м’яке пісочне тісто

3. Тісто вкутуємо в харчову плівку і відправляємо на годину в холодильник


Готуємо пиріг зі скумбрією

1. Дістаємо тісто з холодильника та викладаємо його в форму, формуючи бортики пирога; дно форми попередньо вистилаємо пергаментом, а бортики форми змащуємо маслом. Відправляємо основу для пирога в розігріту до 180 ° С духовку на 15 хвилин

2. Знімаємо з запеченої або відвареної риби шкірку і видаляємо всі кісточки

3. Рубаємо свіжий шпинат або використовуємо заморожений

ГОТУЄМО З НАМИ
Скумбрія з песто за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)

4. Дістаємо основу з духовки; рівномірно викладаємо на неї шматочки риби, а потім шпинат

5. Зверху на шпинат викладаємо сир

6. З’єднуємо яйця з молоком, солимо і добре збиваємо

7. Заливаємо яєчно-молочною сумішшю начинку пирога

8. Відправляємо відкритий пиріг в духовку ще на 25 хвилин

Відкритий рибний пиріг готовий. Смачного!

ГОТУЄМО З НАМИ
Французький кіш: найкращі рецепти соковитого відкритого пирога

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом
Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо