Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Цей смачний десерт складається з легкого і корисного морквяного бісквіта й повітряного мусу з морквяного фрешу. Як приготувати морквяний мус з імбирем дізнайтеся в майстер-класі кондитера Богдана Семчишина

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно (для бісквіту)220г
Вершкове масло (для бісквіту)70г
Морква (для бісквіту)75г
Розпушувач (для бісквіту)8г
Свіжий імбир (для бісквіту)5г
Яйця (для бісквіту)4шт
Морковний фреш200мл
Вершки 35 %70г
Цукор70г
Желатин7г
Додати в список покупок

склад морквяного мусу

Продукти для приготування десерта

як приготувати морквяний мус крок 1

як приготувати морквяний мус крок 1

1. Збиваємо яйця з цукром в білу піну

як приготувати морквяний мус крок 2

2. Змішуємо розпушувач з борошном

як приготувати морквяний мус крок 3

як приготувати морквяний мус крок 3

3. Додаємо терту моркву, тертий імбир і вершкове масло. Перемішуємо

як приготувати морквяний мус крок 4

4. Змішуємо борошняну суміш і збиті яйця з цукром

як приготувати морквяний мус крок 5

як приготувати морквяний мус крок 5

5. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності

як приготувати морквяний мус крок 6

6. Готовність бісквіта перевіряємо дерев’яною паличкою: якщо вона виходить з тіста сухою, бісквіт готовий

як приготувати морквяний мус крок 7

7. Замочуємо желатин і залишаємо, щоб набряк

Замість желатинових пластин можна використовувати звичайний желатин

як приготувати морквяний мус крок 8

8. Збиваємо вершки

як приготувати морквяний мус крок 9

як приготувати морквяний мус крок 9

9. Додаємо в морквяний фреш цукор і набряклий желатин

як приготувати морквяний мус крок 10

10. Нагреваем суміш до повного розчинення желатину, але ні в якому разі не кип’ятимо. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури

як приготувати морквяний мус крок 11

як приготувати морквяний мус крок 11

11. Змішуємо збиті вершки і морквяну суміш

як приготувати морквяний мус крок 12

12. З готового бісквіта вирізуємо кружки і викладаємо на них мус. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання желатину

рецепт c фото морквяного мусу, рецепт приготування морквяного мусу з фото, як приготувати морквяний мус рецепт з фото, склад морквяного мусу, як приготувати морквяний мус

Морквяний мус з імбирем готовий!


Дякуємо кондитеру Богдану Семчишину за допомогу в підготовці рецепта

рецепт c фото морковного мусса, рецепт приготовления морковного мусса с фото, как приготовить морковный мусс рецепт с фото, состав морковного мусса, как приготовить морковный мусс шеф повар

Кондитер Богдан Семчишин


Фото: Віталій Панін



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею