Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Цей смачний десерт складається з легкого і корисного морквяного бісквіта й повітряного мусу з морквяного фрешу. Як приготувати морквяний мус з імбирем дізнайтеся в майстер-класі кондитера Богдана Семчишина
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно (для бісквіту)220 г
Вершкове масло (для бісквіту)70 г
Морква (для бісквіту)75 г
Розпушувач (для бісквіту)8 г
Свіжий імбир (для бісквіту)5 г
Яйця (для бісквіту)4 шт
Морковний фреш200 мл
Вершки 35 %70 г
Цукор70 г
Желатин7 г
Додати в список покупок

склад морквяного мусу

Продукти для приготування десерта

як приготувати морквяний мус крок 1

як приготувати морквяний мус крок 1

1. Збиваємо яйця з цукром в білу піну

як приготувати морквяний мус крок 2

2. Змішуємо розпушувач з борошном

як приготувати морквяний мус крок 3

як приготувати морквяний мус крок 3

3. Додаємо терту моркву, тертий імбир і вершкове масло. Перемішуємо

як приготувати морквяний мус крок 4

4. Змішуємо борошняну суміш і збиті яйця з цукром

як приготувати морквяний мус крок 5

як приготувати морквяний мус крок 5

5. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності

як приготувати морквяний мус крок 6

6. Готовність бісквіта перевіряємо дерев’яною паличкою: якщо вона виходить з тіста сухою, бісквіт готовий

як приготувати морквяний мус крок 7

7. Замочуємо желатин і залишаємо, щоб набряк

Замість желатинових пластин можна використовувати звичайний желатин

як приготувати морквяний мус крок 8

8. Збиваємо вершки

як приготувати морквяний мус крок 9

як приготувати морквяний мус крок 9

9. Додаємо в морквяний фреш цукор і набряклий желатин

як приготувати морквяний мус крок 10

10. Нагреваем суміш до повного розчинення желатину, але ні в якому разі не кип’ятимо. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури

як приготувати морквяний мус крок 11

як приготувати морквяний мус крок 11

11. Змішуємо збиті вершки і морквяну суміш

як приготувати морквяний мус крок 12

12. З готового бісквіта вирізуємо кружки і викладаємо на них мус. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання желатину

рецепт c фото морквяного мусу, рецепт приготування морквяного мусу з фото, як приготувати морквяний мус рецепт з фото, склад морквяного мусу, як приготувати морквяний мус

Морквяний мус з імбирем готовий!


Дякуємо кондитеру Богдану Семчишину за допомогу в підготовці рецепта

рецепт c фото морковного мусса, рецепт приготовления морковного мусса с фото, как приготовить морковный мусс рецепт с фото, состав морковного мусса, как приготовить морковный мусс шеф повар

Кондитер Богдан Семчишин


Фото: Віталій Панін

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо