Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Цей смачний десерт складається з легкого і корисного морквяного бісквіта й повітряного мусу з морквяного фрешу. Як приготувати морквяний мус з імбирем дізнайтеся в майстер-класі кондитера Богдана Семчишина
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно (для бісквіту)220 г
Вершкове масло (для бісквіту)70 г
Морква (для бісквіту)75 г
Розпушувач (для бісквіту)8 г
Свіжий імбир (для бісквіту)5 г
Яйця (для бісквіту)4 шт
Морковний фреш200 мл
Вершки 35 %70 г
Цукор70 г
Желатин7 г
Додати в список покупок

склад морквяного мусу

Продукти для приготування десерта

як приготувати морквяний мус крок 1

як приготувати морквяний мус крок 1

1. Збиваємо яйця з цукром в білу піну

як приготувати морквяний мус крок 2

2. Змішуємо розпушувач з борошном

як приготувати морквяний мус крок 3

як приготувати морквяний мус крок 3

3. Додаємо терту моркву, тертий імбир і вершкове масло. Перемішуємо

як приготувати морквяний мус крок 4

4. Змішуємо борошняну суміш і збиті яйця з цукром

як приготувати морквяний мус крок 5

як приготувати морквяний мус крок 5

5. Викладаємо тісто на застелене пергаментом деко і випікаємо бісквіт в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності

як приготувати морквяний мус крок 6

6. Готовність бісквіта перевіряємо дерев’яною паличкою: якщо вона виходить з тіста сухою, бісквіт готовий

як приготувати морквяний мус крок 7

7. Замочуємо желатин і залишаємо, щоб набряк

Замість желатинових пластин можна використовувати звичайний желатин

як приготувати морквяний мус крок 8

8. Збиваємо вершки

як приготувати морквяний мус крок 9

як приготувати морквяний мус крок 9

9. Додаємо в морквяний фреш цукор і набряклий желатин

як приготувати морквяний мус крок 10

10. Нагреваем суміш до повного розчинення желатину, але ні в якому разі не кип’ятимо. Потім суміш охолоджуємо до кімнатної температури

як приготувати морквяний мус крок 11

як приготувати морквяний мус крок 11

11. Змішуємо збиті вершки і морквяну суміш

як приготувати морквяний мус крок 12

12. З готового бісквіта вирізуємо кружки і викладаємо на них мус. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання желатину

рецепт c фото морквяного мусу, рецепт приготування морквяного мусу з фото, як приготувати морквяний мус рецепт з фото, склад морквяного мусу, як приготувати морквяний мус

Морквяний мус з імбирем готовий!


Дякуємо кондитеру Богдану Семчишину за допомогу в підготовці рецепта

рецепт c фото морковного мусса, рецепт приготовления морковного мусса с фото, как приготовить морковный мусс рецепт с фото, состав морковного мусса, как приготовить морковный мусс шеф повар

Кондитер Богдан Семчишин


Фото: Віталій Панін

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування
Рулет з абрикосами
Шоколадний бісквіт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром