Кавове суфле з горіховим праліне (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Повітряне кавове суфле з горіховим праліне від фітнес тренера В'ячеслава Узєлкова. Десерт, який готувати одне задоволення, а смакувати - суцільна користь!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Волоські горіхи200г
Цукрова пудра200г
Цукор200г
Желатин20г
Вершки 32 %150мл
Молоко150мл
Кава150мл
Вершкове масло1ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати кавове суфле з горіховим праліне: покроковий рецепт

  1. Волоські горіхи підсушуємо в розігрітій до 150 градусів духовці до золотистого кольору
  2. Потім горіхи висипаємо в сковороду, додаємо цукор і нагріваємо, поки цукор не розтопиться і не стане коричнево-золотистим
  3. Знімаємо карамельні горіхи з вогню, викладаємо їх на змащене маслом деко і даємо горіхам захолонути. Потім перебиваємо їх блендером в крихту, залишивши кілька горіхів для декору
  4. Желатин замочуємо в невеликій кількості молока. Коли желатин набубнявіє, з’єднуємо його з молоком, що залишилося і прогріваємо (не кип’ятимо) суміш, щоб желатин розчинився
  5. Коли желатин розчиниться, знімаємо суміш з вогню і даємо їй охолонути до кімнатної температури
  6. Вершки збиваємо з цукровою пудрою в круту піну. Додаємо молоко з желатином, каву і горіхове праліне. Акуратно перемішуємо, розкладаємо суфле по формах і поміщаємо на 2 години в холодильник

Читайте також: Десерт з груш і шоколаду


Як приготувати кавове суфле з горіховим праліне: відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею