Кавове суфле з горіховим праліне (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Повітряне кавове суфле з горіховим праліне від фітнес тренера В'ячеслава Узєлкова. Десерт, який готувати одне задоволення, а смакувати - суцільна користь!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Волоські горіхи200 г
Цукрова пудра200 г
Цукор200 г
Желатин20 г
Вершки 32 %150 мл
Молоко150 мл
Кава150 мл
Вершкове масло1 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати кавове суфле з горіховим праліне: покроковий рецепт

  1. Волоські горіхи підсушуємо в розігрітій до 150 градусів духовці до золотистого кольору
  2. Потім горіхи висипаємо в сковороду, додаємо цукор і нагріваємо, поки цукор не розтопиться і не стане коричнево-золотистим
  3. Знімаємо карамельні горіхи з вогню, викладаємо їх на змащене маслом деко і даємо горіхам захолонути. Потім перебиваємо їх блендером в крихту, залишивши кілька горіхів для декору
  4. Желатин замочуємо в невеликій кількості молока. Коли желатин набубнявіє, з’єднуємо його з молоком, що залишилося і прогріваємо (не кип’ятимо) суміш, щоб желатин розчинився
  5. Коли желатин розчиниться, знімаємо суміш з вогню і даємо їй охолонути до кімнатної температури
  6. Вершки збиваємо з цукровою пудрою в круту піну. Додаємо молоко з желатином, каву і горіхове праліне. Акуратно перемішуємо, розкладаємо суфле по формах і поміщаємо на 2 години в холодильник

Читайте також: Десерт з груш і шоколаду


Як приготувати кавове суфле з горіховим праліне: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму