ГОТУЄМО З НАМИ
Бананово-вівсяний смузі
Як приготувати бананове морозиво
- Банан очищаємо, нарізаємо довільними шматочками і перебиваємо в блендері в пюре.
- Додаємо кефір і мед.
- Збиваємо до однорідної консистенції, переливаємо в лоток і ставимо на 1,5 години в морозильну камеру.
- Коли домашнє морозиво схопиться, але ще не замерзне повністю, дістаємо його з морозилки і знову збиваємо.
- Повторюємо цю процедуру два рази.
- Після даємо морозиву з банана та кефіру повністю замерзнути.
- Для соусу ягоди подрібнюємо в блендері, додаємо крохмаль і нагріваємо на невеликому вогні до загусання.
Даємо соусу охолонути і додаємо до смаку мед. Домашнє морозиво з банана і кефіру готово!