Бисквитный торт с черной смородиной

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Бісквітний торт з чорною смородиною - простий і смачний річний торт, в якому вдало поєднується солодкий ніжний бісквіт і кислувато-солодкі ягоди
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Масло сливочное0.00 по вкусу
Разрыхлитель1 ч.л.
Крахмал50 г
Мука100 г
Ванильный сахар15 г
Сахар150 г
Яйцо6 шт
Смородина черная400 г
Сливки500 г
Сахарная пудра100 г
Вода150 г
Додати в список покупок

Як приготувати бісквітний торт зі смородиною

  1. Жовтки відділяємо від білків і разом з теплою водою збиваємо в піну.
  2. Повільно всипаємо цукор і ванільний цукор, продовжуємо збивати до отримання кремовою маси.
  3. Білки збиваємо в дуже міцну піну і викладаємо на жовтковий крем.
  4. Змішуємо борошно, крохмаль, розпушувач і цю суміш просіюємо на білки. Все акуратно і легко перемішуємо.
  5. Деко змащуємо вершковим маслом і покриваємо папером для випічки. Викладаємо на папір тісто завтовшки в палець.
  6. З відкритою боку дека складаємо папір так, щоб тісто не витекло.
  7. Випікаємо в розігрітій до 200-220 ° С духовці близько 10 хвилин.
  8. Бісквіт перекидаємо на посипану цукром папір, «змащуємо» холодною водою і швидко знімаємо папір, на якій бісквіт випікався.
  9. Після охолодження бісквітний пласт розрізаємо вздовж.
  10. Чорну смородину моєму і подрібнюємо міксером.
  11. Вершки разом з цукровою пудрою збиваємо в міцну піну і додаємо смородину.
  12. Половину крему викладаємо на одну частину бісквітного пласта, покриваємо другою частиною і викладаємо на неї залишок крему.
  13. Торт прикрашаємо свіжими ягодами і подаємо до столу.

ГОТУЄМО З НАМИ
Шифоновий шоколадний бісквіт: простий рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці