Як приготувати бісквітний торт зі смородиною
- Жовтки відділяємо від білків і разом з теплою водою збиваємо в піну.
- Повільно всипаємо цукор і ванільний цукор, продовжуємо збивати до отримання кремовою маси.
- Білки збиваємо в дуже міцну піну і викладаємо на жовтковий крем.
- Змішуємо борошно, крохмаль, розпушувач і цю суміш просіюємо на білки. Все акуратно і легко перемішуємо.
- Деко змащуємо вершковим маслом і покриваємо папером для випічки. Викладаємо на папір тісто завтовшки в палець.
- З відкритою боку дека складаємо папір так, щоб тісто не витекло.
- Випікаємо в розігрітій до 200-220 ° С духовці близько 10 хвилин.
- Бісквіт перекидаємо на посипану цукром папір, «змащуємо» холодною водою і швидко знімаємо папір, на якій бісквіт випікався.
- Після охолодження бісквітний пласт розрізаємо вздовж.
- Чорну смородину моєму і подрібнюємо міксером.
- Вершки разом з цукровою пудрою збиваємо в міцну піну і додаємо смородину.
- Половину крему викладаємо на одну частину бісквітного пласта, покриваємо другою частиною і викладаємо на неї залишок крему.
- Торт прикрашаємо свіжими ягодами і подаємо до столу.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шифоновий шоколадний бісквіт: простий рецепт