Пастила из рябины

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рябина2000 г
Сахар1400 г
Додати в список покупок

В глубокую кастрюлю всыпаем спелую рябину, тронутую морозом, раздавливаем ее ложкой, закрываем крышкой и ставим в духовку на средний огонь. Ягоды перемешиваем, как только появляется сок. Когда ягоды станут мягкими, вынимаем их из духовки, протираем через сито, охлаждаем, взбиваем, добавляя понемногу сахар, пока он полностью не растворится. Взбитую массу выкладываем на противень, покрытый бумагой, и подсушиваем на воздухе. Подсушенную пастилу нарезаем и укладываем в коробки, выстланные пергаментной бумагой.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучні оладки
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак
Ладу — рецепт індійських солодощів
Груші, запечені з сиром і горіхами
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак