Печенье “Круасе”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мука 1 сорта110 г
Масло сливочное 50 г
Сахар 80 г
Вода20 г
Яичный белок3 шт
Миндальные лепестки71 г
Додати в список покупок

Размягченное сливочное масло взбиваем с яичными белками, добавляем сахар (30 г) и хорошо перемешиваем, затем постепенно добавляем муку и взбиваем до консистенции жидкой сметаны. Оставшийся сахар смешиваем с водой и варим сироп. Наносим на силиконовый коврик небольшими порциями тесто, придавая ему круглую форму, посыпаем сверху миндальными лепестками, с помощью кондитерской кисточки смазываем сиропом  и выпекаем при температуре 170° С в течение 15-17 минут. Затем вынимаем печенье из духовки и горячим выкладываем на деревянную скалку, чтобы придать ему изогнутую форму.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорничні капкейки
Бріош (Все буде смачно)
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти
Шоколадна піца з ягодами
Торт без випічки з сиром і печивом
Ягідне просочення для бісквіта: ТОП-3 рецепти
Шоколадний торт з вишнею
Бісквіт: рецепт в 3 кроки
Вишневе клафуті (Все буде добре, відеорецепт)
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти