Пудинг «Венский»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Молоко0.50стакан
Масло сливочное300г
Сахар1стакан
Мука2ст.л.
Рулет бисквитный200г
Яйца5шт
Крахмал0.50ст.л.
Персики4шт

Муку, сливочное масло, крахмал и сахар (2/3 ст) тщательно вымешиваем в кастрюльке. Постепенно добавляем холодное молоко и доводим до кипения. Кипятим в течение 15 минут. Снимаем с огня, охлаждаем и постепенно (по одному) вводим желтки. Белки взбиваем отдельно и добавляем в массу.
Форму смазываем сливочным маслом и выкладываем, нарезанный тонкими ломтиками, рулет. Массу осторожно выливаем в форму и варим на водяной бане до готовности. Осторожно вытряхиваем готовый пудинг из формы и кладем на блюдо. Украшаем половинками персиков, сваренными с сахаром.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Чіабатта з оливками
Печиво Горішки
Cмугасті млинці
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Торт Захер: покроковий рецепт
Бите скло — рецепт торта
Простий рецепт медовика зі сметанним кремом
Домашній мармелад з соку
Низькокалорійний тірамісу (Все буде добре) (відео)
Яблучний пиріг з корицею і горіхами
Яблучний пиріг без випікання
Налисники з сиром
Десерт Квітка кохання (Все буде смачно) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити