Айва в шоколадно-сливочном соусе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Айва 4шт
Вино белое750мл
Анис1ч.л.
Сливки200мл
Шоколад чёрный200г
Масло сливочное50г

Айву промываем под холодной водой и очищаем. Вино наливаем в кастрюлю, добавляем анис и доводим до кипения. Кладем в вино подготовленную айву и варим 30 минут на маленьком огне. Затем с помощью шумовки достаем айву и острым тонким ножом вырезаем сердцевину вместе с семенной частью.
Шоколад ломаем на небольшие кусочки. Сливки доводим до кипения, снимаем с огня, растворяем в них шоколад и масло. Помешиваем до получения однородного соуса.
Готовую айву выкладываем на глубокие тарелки и поливаем теплым шоколадно-сливочным соусом.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Брауні (фоторецепт)
Чіабатта з оливками
Печиво Горішки
Cмугасті млинці
Домашня гранола: рецепт
Пшоняні млинці з родзинками
Торт Захер: покроковий рецепт
Бите скло — рецепт торта
Простий рецепт медовика зі сметанним кремом
Домашній мармелад з соку
Низькокалорійний тірамісу (Все буде добре) (відео)
Яблучний пиріг з корицею і горіхами
Яблучний пиріг без випікання


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити