Десерт «Птичье молоко»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Молоко1стакан
Желатин1ст.л.
Сметана400мл
Сахар4ст.л.
Кофе растворимый1ч.л.

Молоко кипятим в кастрюле. В стакане кипяченной воды растворяем желатин.
В молоко добавляем сметану и сахар. Всё перемешиваем. Кастрюлю с молочно-сметанной смесью ставим на огонь, и не переставая помешивать, вливаем желатин. Доводим массу до кипения.
Разливаем десерт по креманкам, сверху посыпаем растворимым кофе и ставим в холодильник на 2 часа.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Бісквіт в мультиварці
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Печені яблука в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити