Крем сливочно-лимонный

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимон1 шт
Желтки4 шт
Сахар0.50 стакан
Сливки (33%)450 мл
Додати в список покупок

Лимон кладем в кастрюлю, заливаем водой, ставим на огонь и варим в течение 15-30 минут до тех пор, пока кожура лимона станет мягкой. Затем лимон охлаждаем в холодной воде. Разрезаем поперёк пополам и выжимаем мякоть в чашу блендера, выбирая косточки. Кроме того, кладем кожуру лимона и желтки. Взбиваем в гладкую однородную массу. Затем всыпаем сахар и взбиваем ещё раз, для равномерного распределения сахара.
Маленькую кастрюльку ополаскиваем холодной водой и выливаем лимонную массу. Ставим на средний огонь и доводим до загустения, постоянно (!) помешивая.
Готовую густую массу охлаждаем до комнатной температуры. Сливки взбиваем таким образом, как описано выше и аккуратно соединяем с лимонной массой.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медовик з лісовими горіхами
Бісквіт з лікером
Карамельний пиріг з інжиром
Класичний італійський Тірамісу
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук